Ambitieuze architect

Tangram Architekten zoekt een:

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze architect of ontwerper!
Vanuit ons bureau op IJburg werken wij met een dynamisch team aan uitdagende projecten in de zorg, woningbouw en gebiedsontwikkeling. In ons werk staat de mens centraal, en we hebben veel aandacht voor duurzaamheid in de breedste zin van het woord.
We werken nauw samen met opdrachtgevers die op zoek zijn naar vernieuwing. We onderscheiden ons van andere bureaus omdat we graag betrokken zijn bij het hele ontwikkelingsproces. We hebben daarbij aandacht voor alle schaalniveaus, van stedenbouw en landschap tot architectuur en interieur.
Met deze aanpak garanderen we de hoge kwaliteit van ons werk, en we winnen dan ook regelmatig prijzen en nominaties voor architectuur en gebiedsontwikkeling.
Wij bieden je een unieke kans om je breed te ontwikkelen in het vak. Nauwe samenwerking met ervaren collega’s geeft je de gelegenheid om door te groeien in het vak, waar je dan ook de ruimte voor krijgt.
Voor ervaring en vaardigheden denken we aan het volgende, maar laat je hier vooral niet door beperken:

  • Opleiding op WO-niveau
  • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring
  • Bij voorkeur ervaring met Revit, AutoCad, Sketchup
  • Brede interesse in ontwerp, BIM, bouwkunde en
    projectmanagement
  • Minimaal 4 dagen per week

Herken jij jezelf hierin? Dan horen we graag van je! Stuur dan je CV, portfolio en een korte motivatie naar applications@tangramarchitekten.nl