Modelleur / Bouwkundige

Tangram Architekten zoekt een:

Ben jij een bouwkundige met oog voor detail? Ben je graag betrokken bij vernieuwende projecten? En heb je affiniteit met BIM? Laat dan van je horen!
TANGRAM is een prijswinnend bureau met een gevestigde reputatie op het gebied van maatschappelijk betrokken architectuur. In ons werk staat de mens centraal. We zijn in onze ontwerpen altijd op zoek naar duurzaamheid in de breedste zin van het woord.
Hierbij werken we nauw samen met ambitieuze opdrachtgevers. We onderscheiden ons van andere bureaus omdat we graag betrokken zijn bij het hele ontwikkelingsproces. Vanuit ons bureau op IJburg werken wij met een dynamisch team aan innovatieve ontwerpen in alle schaalniveaus, van stedenbouw en landschap tot architectuur en interieur.
Bij ons zijn BIM en bouwkunde met elkaar verbonden. De heldere systematiek van onze ontwerpen vertaalt zich in de BIM werkmethodiek. Nauwe samenwerking met ervaren collega’s geeft je de gelegenheid om veel te leren en door te groeien in het vak, waar je dan ook de ruimte voor krijgt.
Voor ervaring en vaardigheden denken we aan het volgende, maar laat je hier vooral niet door beperken:

  • Opleiding HBO niveau
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord
    en geschrift
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring
  • Ervaring met Revit, AutoCad
  • Verbinder tussen ontwerp, BIM, bouwkunde
  • Minimaal 4 dagen per week

Herken jij jezelf hierin? Dan horen we graag van je! Stuur dan je CV en een korte motivatie naar applications@tangramarchitekten.nl