Junior architect, 24-40 uur

XVW architectuur zoekt een:

Bij XVW architectuur werken we aan projecten waarin de sociale en maatschappelijke impact centraal staat. Jouw actieve betrokkenheid en creativiteit dragen daar aan bij. Je werkt op een zelfstandige manier aan ambitieuze ontwerpen waardoor je je kan ontwikkelen in de volle breedte van het vak.

Ons groeiende portfolio van projecten, waaronder de winnaar van de Mies van der Rohe-award in 2017, wordt door een enthousiast en kleinschalig team van architecten uitgewerkt. In elk project gaan we op zoek te gaan een precies antwoord op de brede context en de mensen voor wie het gebouw gaat zijn, nu en in de toekomst. De ontwerpen van XVW vragen daarom van jou een gevoel voor de omgeving, het programma en de maatschappelijke context waarin we werken.

Als assistent ontwerper ben je bij XVW betrokken bij alle werkzaamheden die het vak boeiend maken, van de conceptfase tot en met uitvoering. Je bent bij voorkeur bekend met het werken in een BIM-omgeving, werken met ArchiCAD en je weet met de hulp van Adobe Creative Suite onze ambitie op een overtuigende manier te verbeelden.

Een hbo/wo werk- en denkniveau, enige werkervaring (stage, eerder werk) zijn het vertrekpunt om met elkaar kennis te maken. Kennis van de Nederlandse taal is gewenst als basis voor zelfstandige communicatie met opdrachtgevers en andere adviseurs.

We werken primair vanuit ons bureau in Amsterdam maar staan open voor een hybride manier van werken, voor 24-40 uur per week.

We zijn nieuwsgierig naar je portfolio (alleen digitaal, minder dan 10Mb) en ambities en kijken er naar uit om je te leren kennen. We horen graag wat je motiveert om bij XVW komen werken.

Je kan je sollicitatie met motivatie sturen aan info@xvwarchitectuur.nl.