Architect (m/v) 32-40 u/wk

CHNL architecten & adviseurs zoekt een:

CHNL architecten & adviseurs is op zoek naar een architecte(m/v) met een TU/AvB opleiding en enkele jaren praktijk ervaring.

CHNL architecten is een Zwitsers Nederlands architectenbureau met een zeer uiteenlopende opdrachtenportefeuille.

Je bent als architect(e) verantwoordelijk voor het in teamverband ontwerpen en uitwerken van (particuliere en projectmatige) woningbouwprojecten, gebouwtransformaties en hier en daar een kunstwerk.

Op het bureau werken we met een hoge mate van zelfstandigheid. De architect is vaak projectleider maar voert ook het nodige modelleerwerk zelf uit. Eén en ander gebaseerd op de ervaring waarover deze beschikt. Op deze manier heb je een zeer afwisselende baan die deels op het bureau maar ook bij opdrachtgevers en op de bouwplaats afspeelt. Je beschikt dus naast ontwerpende vaardigheden over een goede technische kennis en beschikt over uitstekende communicatieve eigenschappen. Uiteraard heb je altijd ondersteuning vanuit het ervaren team van CHNL en ruimte voor eigen ontwikkeling en het volgen van opleidingen.

We zijn een klein bureau met een grote opdrachtenportefeuille. We hebben een heerlijk licht, goed georganiseerd bureau in de prachtige Caballerofabriek in Den Haag. Omdat we een gezonde werk/prive relatie nastreven werken we gedurende de gebruikelijke kantoortijden.

Je krijgt bij ons een CAO conform salaris inclusief vakantiegeld, eindejaarsuitkering, lunch en reiskostenvergoeding tot max 50km.

We werken op het bureau met ArchiCAD 25 (ervaring met Revit voldoet ook, we scholen je wel om ;-)) , Adobe Creative suite 2022 en de gebruikelijke MS pakketen, overigens alles op Mac.

We zijn een hecht team waarin we een extra teamspeler zoeken. Een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen is een absolute pre.

Spreek het je aan, neem dan contact met ons op!

Meer informatie / More information