TECHNISCH ONTWERPER

AAARCHITECTEN zoekt een:

Wij zijn op zoek naar jou!
Ben jij de gedreven en ervaren Technisch Ontwerper/BIM modelleur, die wil bijdragen aan een dynamisch en groeiend bureau? Dan is AAARCHITECTEN op zoek naar jou!

Wie zijn wij?
AAARCHITECTEN is een fullservice architectenbureau, gevestigd in de creatieve hotspot LabS55 in het centrum van Den Haag. Wij realiseren met een professioneel en enthousiast team van vakmensen de meest uiteenlopende projecten vanaf het eerste concept tot en met de oplevering. Onze projecten variëren van grootstedelijke woningbouwopgaven, complexe utiliteitsbouwprojecten, herbestemmingsopgaven, renovatie en gezondheidszorg tot laboratoria. Onze werkwijze is open, informeel maar wél direct. AAARCHITECTEN gelooft in de kracht van eenvoud. Complexe opgaven proberen we te vertalen in eenvoudige, heldere en maakbare gebouwontwerpen.

Wie zoeken we?
Als ervaren technisch ontwerper/BIM modelleur ben je een belangrijke schakel binnen ons bureau. Je kan goed communiceren, zowel via het BIM model als mondeling en schriftelijk. Jij zorgt ervoor dat onze ontwerpen worden vertaald in goed uitgedachte, maakbare gebouwen, die esthetisch én technisch mooi gedetailleerd zijn. Je werkt zelfstandig én in teamverband aan het zorgvuldig in kaart brengen van het ontwerp naar een goed realiseerbaar Revit/BIM model, waaruit alle benodigde details en tekeningen kunnen worden gedeeld met bouwpartners. Je bezit een afgeronde HBO of Universitaire opleiding Bouwkunde/Architectuur en hebt minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring in het technisch uitwerken van hoogwaardige architectonische gebouwen. Je beschikt over parate kennis van de bouwregelgeving. Je bezit de flexibiliteit om aan meerdere projecten tegelijk te werken in alle stadia van het ontwerpproces en bent oplossingsgericht. Je deelt jouw kennis binnen het bureau met collega’s en werkt proactief mee aan het versterken van de kwaliteit van ons bureau.

Wat bieden wij?
Fijne en gedreven collega’s die, net als jij, willen werken aan de kwaliteit van ons bureau. Bij AAARCHITECTEN kan je werken aan een breed scala aan interessante opdrachten. Wij bieden jou alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding. Een gezonde balans tussen werk en privé en flexibiliteit in werken vanuit huis en op kantoor vinden we belangrijk. Vanzelfsprekend honoreren wij jouw inzet met een passend salaris conform de CAO voor architectenbureaus.

Ben jij diegene die wij zoeken?
Stuur dan uiterlijk 1 oktober 2022 je motivatiebrief, CV en portfolio (max. 10 MB) naar gjk@aaarchitecten.nl o.v.v. vacature.
Voor inhoudelijke vragen over de vacature kan je rechtstreeks bellen met Gert Jan Kruijning, M. 06 52 68 75 82

Meer informatie / More information