Stedenbouwkundige

Gemeente Altena zoekt een:

Stedenbouwkundige
32-36 uur | Almkerk

Help jij straks de gemeente Altena met de ruimtelijke uitdagingen die er zijn? Heb jij ervaring als stedenbouwkundige? Sta je stevig in je schoenen en kan je klantgericht denken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw werk
Als gemeentelijk stedenbouwkundige ben je een creatieve en verbindende adviseur. Je adviseert, bereid voor en neemt actief deel aan onze intake- en omgevingstafel. Nieuwe initiatiefplannen beoordeel jij stedenbouwkundig waarbij je constructief de dialoog aangaat met initiatiefnemers.

Bij de complexe opgaven waar de gemeente Altena voor staat heb jij een regisserende en adviserende rol. Daarbij ben je goed in staat om alle belangen te wegen en daarin overtuigend te adviseren. Gelet op de grote ambitie op het gebied van wonen zal je veel betrokken worden bij het opstellen van gebiedsvisies, waarbij alle belangen en waarden in een gebied door jou meegenomen worden in jouw advisering.

De gemeente Altena heeft ambitie en wil jou erbij betrekken! Altena is een uitdagend en veelzijdig gebied met onder meer haar vestigingstad Woudrichem, oude dorsplinten, de Hollandse waterlinie (Unesco erfgoed) en 21 dorpen die allemaal hun eigen kwaliteiten en ruimtelijke uitdagingen hebben.

Over jou
Om onze ruimtelijke ambities waar te maken sta je stevig in je schoenen en ben je in staat integraal en klantgericht te denken. Je bent communicatief zeer vaardig, hebt een proactieve persoonlijkheid met een goede dosis humor en relativeringsvermogen. Je hebt lef en bent een mogelijkmaker zoals de maatschappij dat van een moderne lokale overheid mag verwachten.

 • Minimaal hbo werk – en denkniveau;
 • Inhoudelijke kennis en minimaal 3 jaar ervaring als stedenbouwkundige;
 • Een collegiale verbinder met uitstekende bestuurlijke sensitiviteit;
 • Een regisserende adviseur die goed belangen kan afwegen;
 • Het is een pre als je jouw adviezen kunt visualiseren;
 • Het is een pre als je ervaring hebt binnen / met een landelijke gemeente.

Wat bieden wij jou?
We belonen je graag voor je inzet. Want jij maakt bij ons het verschil! Wij investeren in de vitaliteit van onze medewerkers met volop ruimte voor eigen initiatief, het ontwikkelen van talenten en een optimale balans in werk en privé.Ook kun je rekenen op sociale collega’s en flexibele werktijden. Verder ontvang je natuurlijk:

 • Een salaris van minimaal €3.701,- en maximaal €5.372,- (schaal 11) bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur). We schalen je in op basis van opleiding en ervaring. De vacature is voor 32 tot 36 uur in de week.
 • Reiskostenvergoeding woon-werkverkeer.
 • Een zakelijke iPhone en een laptop.
 • 161,6 vakantie-uren bij een 36-urige werkweek. Op basis van je leeftijd krijg je extra vakantie-uren vanaf 30 jaar.
 • Een individueel keuzebudget van 17,05%. Je kan hiermee bijvoorbeeld extra vakantie-uren opnemen. Aan jou de keuze wat je met dit budget doet!
 • Nog een aantal mooie zaken, zoals een ABP-keuzepensioen, uitstekende verlofregelingen en allerlei opleidingsmogelijkheden via onze Altena Academie.
 • Een aanstelling voor de duur van een jaar, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd bij gelijkblijvende omstandigheden.

Klinkt goed toch?
Kom jij bij ons het verschil maken? Solliciteer dan direct! Stuur je cv, motivatie is niet verplicht, uiterlijk zondag 9 oktober in via de sollicitatiebutton op deze pagina. De gesprekken zullen worden ingepland in overleg met jou!

Voor vragen over de inhoud van de functie of het sollicitatieproces kan je contact opnemen met Roeland van Eeten, Teammanager Omgeving & Vastgoed via 0183-516801 of r.vaneeten@gemeentealtena.nl of met Jeroen Botman, recruiter, via 06-48425873.

Acquisitie door recruitmentbureaus en zzp’ers: we waarderen je enthousiasme en vinden het fijn dat je met ons wilt meezoeken naar de juiste kandidaat voor deze vacature. We vullen deze functie echter zelf in. In andere gevallen zal de vacature op Flexwestbrabant.nl (DAS) worden gepubliceerd.

Meer informatie / More information