Projectmanager energietransitie (EV)

ELLBRU zoekt een:

Heb jij affiniteit met energietransitie? Draag je graag een steentje bij aan de duurzaamheid door CO2 te reduceren? Zie jij jezelf werken voor een internationaal innovatief bedrijf in een dynamische en groeiende markt? Hier heb je de wereld aan vrijheid om te groeien in kansen! ELLBRU zoekt voor haar klant in Den Haag projectmanagers energietransitie.

Organisatie
De opdrachtgever stelt zich een wereld voor waarin energievoorziening voor een duurzame manier zorgt die toekomstige generaties niet in gevaar brengt. Ze bevorderen energietransitie en tegelijkertijd CO2-reductie in een dynamische en groeiende markt. Het doel is om samen te werken met klanten om de opwekking en levering van elektriciteit aan te pakken om een meer sociaal rechtvaardige toegang tot veerkrachtige, schone energie voor iedereen te garanderen.

Functieomschrijving
Als projectmanager energietransitie ben je betrokken bij alle fasen van het project: van strategie en advies tot haalbaarheid, uitvoering en succesvolle overdracht van je projecten of programma’s. Concreet betekent dit dat je gaat Nederland voorzien van de implementatie van elektrische laadpalen. Denk hierbij aan laadpalen bij grote parkeerplaatsen maar ook bij garages en tankstations Nederland breed. Je krijgt de ruimte om hybride te werken zodat jij op jouw beste manier je werk kan verrichten. Je maakt kennis met een zeer dynamische omgeving waar integriteit, ondernemersgeest en pioniersmentaliteit hoog in het vaandel staan. Je draagt bij aan een cultuur van respect, gelijkheid, diversiteit en inclusiviteit.

Functie-eisen

  • HBO/WO studie in de richting van engineering, bouwkunde, civiele techniek, architectuur of elektrotechniek;
  • Minimaal 2 jaar ervaring als projectmanager;
  • Affiniteit met de energietransitie en duurzaamheid;
  • Bekend zijn met de ‘Project management triangle’ (Quality Management, Cost Management, Timemanagement);
  • Ervaring in het managen van bouwprojecten;
  • Vloeiende Nederlandse en Engelse taalvaardigheid;
  • Ambitieus, gedreven en ondernemend;
  • Flexibel en stressbestendig, stap extra willen zetten;
  • Goede beheersing van Microsoft Office;
  • In bezit van een rijbewijs.

Ons aanbod
Wanneer we met jou in zee gaan geloven we in je. Alles draait om joúw ambities. Daarom helpen we je graag met de stappen die jij kan zetten om die ambities waar te maken. We adviseren jou welke baan en opdrachtgever het beste bij jouw wensen aansluit.

Wij bieden jou een ELLBRU contract aan met een goed salaris (€3.000 – €6.000) met bijbehorende marktconforme secundaire arbeidsvoorwaarden waarbij je de eerste periode als professional werkt via ELLBRU en vervolgens – bij wederzijds enthousiasme – in dienst zal treden bij de opdrachtgever.

In deze periode krijg je goede begeleiding van je businessmanager, gericht op jouw persoonlijke ambities. Daarbij krijg je een budget voor diverse opleidingsmogelijkheden die bijdragen aan jouw persoonlijke groei, is er een riante aanbrengbonus-regeling en ben je uitgenodigd voor het jaarlijkse ELLBRU vaarevent.

Meer weten? Neem contact op met Fabian Kamps via 088 – 222 1810 / fkamps@ellbru.nl

Meer informatie / More information