Financieel administrateur

ToornendPartners zoekt een:

Ter versterking van ons bureau zoeken wij een accurate en enthousiaste financieel administrateur voor 16 tot 20 uur per week. Vind je het leuk om met cijfers te werken? Heb je interesse in HR-taken? Ben je nauwkeurig en wil je werken met creatieve en gedreven bouwkundigen? Kom dan werken bij ToornendPartners.

Wat ga je doen?
Als financieel administrateur verwerk je alle inkoopfacturen en verkoopfacturen in ons boekhoudsysteem Multivers. Je verstrekt maandelijks financiële overzichten aan de directie en je bent verantwoordelijk voor de inhoud en opmaak van de financiële jaarstukken en de begroting. Daarnaast heb je kennis van of wil je je verdiepen in enkele HR-taken zoals het bijhouden van de personeelsadministratie en pensioenovereenkomsten en het bijhouden en toepassen van regelgeving op het gebied van werken en pensioenen.

Wat breng je mee?
Je bent analytisch, nauwkeurig, nieuwsgierig en leergierig. Je bent communicatief vaardig en in staat om effectief en efficiënt te werken. Je hebt een financieel-administratieve opleiding op mbo-niveau (MBO 4, MEAO ba) en bij voorkeur enkele jaren relevante werkervaring. Je bent accuraat, analytisch en initiatiefrijk en je kunt zelfstandig werken.

Wat kun je van ons verwachten?
We vormen een team van getalenteerde collega’s die gemotiveerd zijn om het beste resultaat voor onze opdrachtgevers te bereiken en daarmee een duurzame bijdrage te leveren aan hun cultuurgebouwen. Wij bieden je een aantrekkelijk salaris dat goed past bij jouw ervaring en kennisniveau. We bieden je de mogelijkheid om relevante cursussen te volgen voor je verdere ontwikkeling. We staan open voor jouw frisse blik en jouw vernieuwende ideeën.

Je werkomgeving
Werken bij ToornendPartners betekent samenwerken met hoogopgeleide en toegewijde collega’s in een bijzondere en plezierige werkomgeving. Je krijgt een werkplek in ons monumentale kantoorgebouw gelegen aan een van de mooie parken in Haarlem op loopafstand van het bruisende en gezellige centrum en vlak bij zee.

Het recruitmentproces
Stuur je curriculum vitae naar info@toornend.com t.a.v. Rob van Gemert. Voor meer informatie over ons bureau en onze projecten verwijzen we je naar onze website www.toornend.com. Wil je meer informatie over de procedure, bel dan (023) 531 90 95. Als we op basis van je cv denken dat je geschikt bent voor de functie en binnen ons team past, dan willen we graag een kennismakingsgesprek inplannen. Na dat gesprek laten we je weten of we je willen uitnodigen voor een tweede, meer diepgaand gesprek.

Op commerciële acquisitie naar aanleiding van deze vacature reageren we niet.

Meer informatie / More information