Ervaren stedenbouwkundige/​projectleider

RUIMTEVOLK zoekt een:

In deze functie krijg je de leiding of ben je stedenbouwkundige bij diverse visietrajecten, van wijkvisies tot ontwikkelperspectief voor een gebied, van omgevingsvisie tot een dorpsplan. Ook ben je trekker van ontwerpend onderzoekstrajecten. Je bent niet bang om richting te geven bij de stap van analyse naar visievorming en hebt affiniteit met (het schaalniveau van) de wijk, dorp en regio.

We zoeken iemand met ervaring en stevige inhoudelijke kennis van en visie op de stad, dorp en regio van de 21e eeuw. Iemand die weet hoe je met ontwerp kunt bijdragen aan het vormgeven van kansrijke en realistische toekomsten. Iemand die ook beschikt over procesvaardigheden en (mede) vorm kan geven aan de samenwerking met de opdrachtgever, gebiedspartijen, ondernemers en inwoners. Daarnaast heb je een belangrijke rol bij het ontwikkelen van de producten, het aansturen van onze junioren, het innoveren van onze producten en het verkennen van nieuwe kansen in de markt.

Je bent marktgericht en hebt kennis van zaken. Je hebt ervaring met het uitvoeren van ruimtelijke analyses en het ontwikkelen van (omgevings)visies en strategieën.

Meer informatie / More information