Senior architect (parttime of fulltime)

BDP. zoekt een:

Wij zijn BDP. Pleased to meet you!

Met ongeveer 1.350 gepassioneerde ontwerpers, ingenieurs en specialisten werken wij vanuit 18 ontwerpstudio’s aan toonaangevende projecten over heel de wereld. Wij geloven in een interdisciplinaire aanpak en geven met veel energie vorm aan de woon-, werk- en leeromgevingen van de toekomst. Tot onze recente projecten behoren het Google HQ in Londen, The Well in Toronto en de Palace of Westminster. Kom jij ons team versterken?

In Nederland werkt ons hechte team aan innovatieve, circulaire ontwerpopgaven in de onderwijs-, sport-, kantoor- en woningbouwsector. Ter versterking van ons team zoeken wij een architect met een passie om deze ontwerpen met ons tot realisatie te brengen. Als jij…
… een master degree hebt in architectuur of je HBO opleiding bouwkunde succesvol hebt afgerond,
… tenminste acht jaar werkervaring hebt in Nederland,
… al een of meerdere projecten zelfstandig tot oplevering hebt gebracht,
… het leuk vindt om in een multidisciplinair team te werken,
… vloeiend Nederlands spreekt en schrijft, maar net zo makkelijk switcht naar het Engels,
… goed met revit overweg kunt,
dan maken wij graag kennis met je en nodigen we je van harte uit om te solliciteren!

Onze Rotterdamse studio bevindt zich in hartje centrum, pal naast het Centraal Station. Ons internationale team van architecten, stedenbouwkundigen en landschapsarchitecten en werkt aan toonaangevende projecten in Nederland en daarbuiten. We werken nauw samen met andere BDP studio’s en het samen delen van ideeën en kennis is onderdeel van ons DNA.

Wil jij deel uitmaken van ons groeiende internationale team en bijdragen aan onze “award winning projects”? Stuur dan je sollicitatie (in het Nederlands), CV en portfolio (pdf, max. 10MB) aan recruitment.rotterdam@bdp.com. Hopelijk tot snel!

Meer informatie / More information