Medewerker Secretariaat / Office Manager

West 8 zoekt een:

West 8 is een dynamisch, jong, internationaal en toonaangevend ontwerpbureau op het gebied van stedenbouw, landschapsarchitectuur en infrastructuur. Op onze hoofdvestiging in Rotterdam werken ruim 60 ontwerpers van verschillende leeftijden, met een mix van nationaliteiten aan projecten over de hele wereld. Ons team ontwerpt parken, tuinen, landschappen, stedelijke gebieden, woonwijken, openbare ruimtes en waterfronten. We werken ook aan studies, concepten en visies die te maken hebben met klimaatverandering, waterbeheersing en verstedelijking. West 8 is ervaren en professioneel enerzijds en vernieuwend en informeel anderzijds.

Voor ons kantoor in Rotterdam zoeken wij een fulltime
Medewerker Secretariaat / Office Manager (40 uur)

Over de functie:
Als Medewerker Secretariaat bij West 8 maak je deel uit van ons front office team en ben je het eerste aanspreekpunt voor bezoekers en collega’s. Samen regelen jullie de facilitaire zaken op kantoor en ondersteun je het management. Dankzij jouw inzet kan het team dagelijks optimaal presteren.
Je staat ze bij met raad en daad, denkt steeds in oplossingen, voelt aan wat nodig is en anticipeert daar tijdig op. Inhoudelijk en organisatorisch ben je op de hoogte van wat er zich op de werkvloer afspeelt, waarbij je steeds schakelt tussen directie en medewerkers.

Uiteraard hoort bij deze functie dat je de complexe agenda’s beheert, reizen boekt en afwisselend informele en professionele correspondentie voert (in het Nederlands en in het Engels).

Onze ideale kandidaat is:
Een gedreven collega met relevante werkervaring in een gelijksoortige functie die er plezier en voldoening uithaalt om iedere dag uitgedaagd te worden, en te werken in een dynamisch, inspirerend team. Je hebt een groot talent voor organisatie, communiceert helder en bent een absolute meester(es) in improvisatie. Je bent in staat om accuraat en gestructureerd te werken waar het nodig is, maar accepteert ook op voorhand dat de dag vaak niet volgens plan loopt. Op die turbulente momenten kun jij zorgen voor rust en overzicht. Je hebt affiniteit met ons werk en kunt je invoelen in de drive en gepassioneerdheid die bij het creatieve proces komt kijken. Ervaring in de dynamische wereld van ontwerp, media of cultuur is een pré. Je bent prettig in de omgang en draagt bij aan een positieve werksfeer. Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands en Engels.

Wij bieden:
Een functie met een marktconform salaris en een dienstverband voor 1 jaar, waarna bij goed functioneren een vast contract tot de mogelijkheden behoort. Je komt te werken in een internationaal, creatief, gemotiveerd en divers team. Tot slot bieden we je een mooie werkplek met uitzicht over de Rotterdamse haven. De startdatum van het contract is in overleg, maar bij voorkeur zo snel mogelijk.

Spreekt dit je aan?
Dan maken we graag kennis met je. Stuur uiterlijk dinsdag 31 januari 2023 je CV met een korte motivatie naar jobs@west8.com.

Wij hechten grote waarde aan de diversiteit van ons team en nodigen iedereen die zich in het bovenstaande profiel herkent uit om te solliciteren.
West 8 selecteert kandidaten uitsluitend op inhoud en geschiktheid voor de functie.

Meer informatie / More information