TECHNISCH ONTWERPER

AAArchitects zoekt een:

AAArchitects is een groeiend architectenbureau met een hoog ambitieniveau. We werken aan nieuwbouw en renovatie projecten voor nationale en internationale klanten. Hierbij is sprake van een integrale aanpak, waarbij het gebouw, de installaties, het interieur & meubilair en het terrein binnen het bureau worden bedacht, uitgewerkt en gecoördineerd.

Voor de versterking van ons team zoeken wij een talentvolle

TECHNISCH ONTWERPER

De functie:
Je werkzaamheden bestaan grotendeels uit het zelfstandig of in een klein team verder technisch uitwerken van (deel) ontwerpen in nauw overleg met de (assistent) ontwerper en Architect. Daarnaast bestaan je werkzaamheden uit teken- en uitzoekwerk en uit het voeren van overleg met derden en adviseurs over je werk. Indien noodzakelijk besteed je werk uit en coördineer je dit. Hierbij communiceer je helder, maak je afspraken en werk je gestructureerd.

Functievereisten:

  • Een bouwkundige opleiding op HBO-niveau.
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.
  • Uitstekende beheersing van minimaal Autocad en MS Office.
  • Kan goed (niet standaard) detailleren; vernieuwend & creatief en toch technisch haalbaar.
  • Uitstekend ruimtelijk inzicht en gevoel voor esthetiek.
  • Je bent creatief, gedreven en open-minded.
  • Goede kennis van materialen en bouwregelgeving.
  • Spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels, in verband met internationale collega’s en opdrachtgevers.
  • Geen 9-5 mentaliteit.

Het dienstverband:
Je krijgt in eerste instantie een tijdelijk contract aangeboden voor 40 uur/week, met mogelijkheid tot verlenging, conform de CAO voor architectenbureaus. De inschaling vindt plaats op basis van opleiding en relevante werkervaring.

Solliciteren:
Voldoe je aan deze eisen, kan je snel beginnen en voel je aangesproken door ons werk dan kun je je CV en projectenlijst of portfolio sturen naar info@aaarchitects.nl. Wij verzoeken je vriendelijk doch dringend geen email te sturen groter dan 5mb.

Vragen zullen alleen per mail beantwoord worden. De advertentie is actueel zolang deze niet is verwijderd. Indien je binnen twee weken na je reactie geen antwoord hebt ontvangen, kun je er van uit gaan dat je niet bent geselecteerd.

Meer informatie / More information