Stageplaats voor architectuurstudent

Arconiko architecten zoekt een:

Arconiko staat bekend als een bureau met een zeer duurzame aanpak. Het bureau richt zich op een architecturale aanpak van de balans tussen de mens en de aarde. Wij doen dit in onze ontwerpen maar middels onderzoeksopgaven.

Voor de komende periode zoeken wij een ambitieuze architectuurstudent die gemotiveerd is om zich te ontwikkelen tot een sterke ontwerper met aandacht voor duurzaamheid. Ben je op zoek naar een stageplek, herken jij jezelf in deze beschrijving en ben je vanaf april beschikbaar, mail dan je CV en portfolio naar ons.

Arconiko besteedt veel aandacht in het begeleiden en onderwijzen van zijn stagiaires. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een werkmethode waardoor je in aanraking komt met (bijna) alle aspecten van het vak. Je krijgt zo een goed beeld van de praktijk en wat je meer en minder trekt in het vak.

Wij gebruiken op het bureau de programma’s Vectorworks, Sketch Up, Vray and Renderwork. Kennis van één of meer van deze programma’s is een pré. Voorafgaand van je stage krijg je al informatie over het bureau en deze programma’s zodat je jezelf al kunt voorbereiden voordat je begint.

Meer informatie / More information