bouwkundig adviseur (24-40 u/week)

ToornendPartners zoekt een:

ToornendPartners is een bouwkundig ingenieurs- en adviesbureau. Vanwege de omvang van onze opdrachtenportefeuille zoeken wij bouwkundig ingenieurs die minimaal 24 uur per week willen werken. Kun je in korte tijd vraagstukken analyseren en in heldere taal oplossingen formuleren? Heb je overzicht en zie je welke details van belang zijn? Kom dan werken bij ToornendPartners en zet je deze eigenschappen in voor onze bijzondere museum- en theaterprojecten?

Wat kun je bij ons doen?
Als bouwkundige werk je mee aan onze bijzondere adviesopdrachten en projecten waaronder het duurzaam maken van musea en theaters en hun organisaties. Je wilt het beste, slimste en meest creatieve maatwerkadvies geven en je staat ervoor open om jouw advies nog intelligenter maken. Onze adviezen variëren van Programma’s van Eisen, aanbestedingsstukken, haalbaarheidsonderzoeken, tijdplanningen, Plannen van Aanpak en meerjarenonderhoudsplannen. Duurzaamheid staat hierbij als uitgangspunt voorop. Projectleiding varieert van het voorbereiden van overleggen, het maken van verslagen, budgetbewaking, het bijhouden van wijzigingen tijdens de ontwerp- en uitvoeringsfase en het registreren en beoordelen van meer- en minderwerk. Wat je nog niet kent of weet, leren we je!

Wat breng je mee?
Voor een goede start bij ToornendPartners ben je creatief, analytisch, nieuwsgierig en leergierig. Je bent communicatief vaardig en in staat om effectief en efficiënt te werken. Daarnaast heb je:

  • een afgeronde bachelor- of masteropleiding bouwkunde of civiele techniek, bij voorkeur een afgeronde masteropleiding architectuur;
  • een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • een natuurlijk gevoel voor duurzame keuzes;
  • ervaring met MS Office en basiskennis van gangbare tekenprogramma’s zoals AutoCad.

Wat kun je van ons verwachten?
We vormen een team van getalenteerde collega’s die gemotiveerd zijn om het beste resultaat voor onze opdrachtgevers te bereiken. Met die motivatie willen we nieuwe collega’s zoals jou inspireren en helpen je te ontwikkelen door kennis en ervaring op te doen waarmee ook jij onze opdrachtgevers optimaal kunt adviseren. Wij bieden je een salaris dat past bij jouw toepasbare ervaring en kennis en de mogelijkheid om relevante cursussen te volgen voor je verdere ontwikkeling.

We staan open voor jouw frisse blik en jouw vernieuwende ideeën.

Je werkomgeving
Werken bij ToornendPartners betekent samenwerken met hoogopgeleide en toegewijde collega’s in een bijzondere en plezierige werkomgeving. Je krijgt een werkplek in ons monumentale kantoorgebouw gelegen aan een van de mooie parken in Haarlem op loopafstand van het bruisende en gezellige centrum en vlak bij zee.

Het recruitmentproces
Stuur je curriculum vitae naar info@toornend.com t.a.v. Rob van Gemert. Voor meer informatie over ons bureau en onze projecten verwijzen we je naar onze website www.toornend.com. Wil je meer informatie over de procedure, bel dan (023) 531 90 95.
Als we op basis van je cv denken dat je geschikt bent voor de functie en binnen ons team past, dan willen we graag een kennismakingsgesprek inplannen. Na dat gesprek laten we je weten of we je willen uitnodigen voor een tweede, meer diepgaand gesprek.

Op commerciële acquisitie naar aanleiding van deze vacature reageren we niet.

Meer informatie / More information