Medior / Senior stedenbouwkundige

buro MA.AN zoekt een:

Voor de vestiging in Zwolle zoekt buro MA.AN een stedenbouwkundige (0,8-1,0 fte) met minimaal 5 jaar ervaring, die graag wil werken met een fijn team aan mooie, vanzelfsprekende en realistische plannen.

Wat bieden wij?
Buro MA.AN werkt vanuit de disciplines stedenbouw, landschap, architectuur en kunst aan de kwaliteit en leefbaarheid van stad en dorp. We zijn betrokken bij de plek en al haar bewoners en gebruikers. We verbinden door te verrassen, inspireren door verhalen te vertellen en werken samen.

Buro MA.AN heeft een vestiging in Zwolle en in Rotterdam. De werksfeer is ontspannen, inspirerend en open. We hebben een hecht team en kijken naar elkaar om. Je krijgt de ruimte en het vertrouwen om je talenten te ontplooien en je projecten van het eerste idee tot de laatste planfase te begeleiden. De sfeer binnen het bureau werkt ook door in de omgang met opdrachtgevers en externe partners. Zij werken graag en langdurig met ons samen, van initiatief tot uitvoering. De opdrachten bij MA.AN bestaan uit een breed scala aan projecten: van compacte binnenstedelijke inpassingen en ontspannen dorpse woonlandschappen naar strategische ruimtelijke visies, infrastructurele werken, inrichtingsplannen en objecten voor de openbare ruimte.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een stedenbouwkundige die past in ons team, je bent communicatief, enthousiast en onderzoekend. Je voelt je verantwoordelijk voor wat je doet en kan je collega’s op een natuurlijke manier meenemen in een project. Daarnaast vind je het net zo leuk om even bij te springen in een ander project. Je bent thuis op de verschillende schaalniveaus van het ruimtelijk ontwerp, je kan conceptueel denken en dit vertalen in sterke schetsen en/of beelden. Maar bovenal ben je een stedenbouwkundige die duurzame plannen maakt en projecten overtuigend en op een prettige manier van begin tot eind begeleidt.

Je werkt met Adobe CC, SketchUp en AutoCad, je kan met de hand schetsen en je beheerst de Nederlandse taal uitstekend. Het team in Zwolle werkt nauw samen met het team in Rotterdam en het is voor jou geen enkel probleem om af en toe in Rotterdam te werken.

Bouw je mee aan ons buro? We zijn benieuwd naar je motivatie, CV en portfolio!
Sollicitaties graag sturen vóór 27 maart naar sollicitatie@buromaan.nl t.a.v Herman Reezigt. Voor meer informatie over de functie en buro MA.AN, kun je contact opnemen met Herman Reezigt (038 4234482) of met André van der Eijk (010 4133025).

Meer informatie / More information