Systeembeheerder (macOS)

Mulderblauw architecten zoekt een:

De tijd dat je als architect genoeg had aan pen, liniaal en papier ligt toch wel even achter ons. Van gelikte presentaties tot 3D BIM-modellen van complete gebouwen: we zijn op digitaal vlak helemaal up-to-date. Alleen zorgen dat alle software, hardware en licenties up-to-date zijn, dat is wel even andere koek. Waar jij als onze nieuwe systeembeheerder graag je tanden in zet.

Afwisseling
Eerlijk is eerlijk: we weten niet zo heel veel van systeembeheer (vandaar deze vacature), maar we kunnen je beloven dat je werk lekker afwisselend wordt. We zijn ongeveer met z’n zestigen en gebruiken grotendeels desk- en laptops van Apple. Daarnaast hebben we een grootformaat, multifunctional én een 3D-printer. Naast Adobe en Office 365 werken we met specialistische pakketten als ArchiCad, Revit en Sketchup: zaken die je niet in de gemiddelde kantooromgeving tegenkomt.

Als systeembeheerder zorg jij dat het allemaal loopt als een zonnetje. Je installeert, configureert en onderhoudt de desk- en laptops, configureert rollen en gebruikers, beheert licenties en houdt de printers in topconditie. Ook wij werken regelmatig vanuit huis, wat betekent dat beveiliging en remote access speciale aandacht verdienen. Sowieso kijken we naar jou voor verbeteringen op dat gebied, ook waar het gaat om bijvoorbeeld VOIP en het oplossen van hard- en softwareproblemen.

Het zal je ten slotte vast niet verbazen dat het opstellen en bewaken van de procedures rondom systeembeheer niet onze specialiteit is. Gelukkig wel die van jou, toch?

Uitdaging
Uitdaging is een belangrijk onderdeel van onze identiteit. We houden ervan om dingen te doen die eigenlijk net te moeilijk zijn. Een Mulderblauwer legt de lat hoog en reikt naar de sterren. Zo blijven we onszelf prikkelen. Dat betekent dat je de vrijheid en het vertrouwen krijgt om zelfstandig beslissingen te nemen en je eigen oplossingen te bedenken.

Leuke collega’s
We hebben binnen het team een fijne mix van persoonlijkheden, opleidingen, achtergronden en nationaliteiten. Bij Mulderblauw zit iedereen, ongeacht functie, door elkaar en we wisselen geregeld van werkplek. Zo leren we elkaar goed kennen. Daar maken we tijd voor tijdens de gezamenlijke lunch (die vers door onze chef wordt bereid), maar ook tijdens feestjes en uitjes. Want belangrijke momenten vieren we. Net als iedere verjaardag.

Wat zoeken we bij jou?
Een talent voor IT is uiteraard een belangrijke eigenschap, maar net zo belangrijk zijn jouw communicatieve vaardigheden: het vermogen om je kennis en ervaring te vertalen naar iets wat ook niet-IT’ers begrijpen. Verder kun je goed problemen troubleshooten, ben je nauwkeurig, analytisch ingesteld en weet je goed overzicht te bewaren.

Bij voorkeur werk je 24-32 uur per week. De functie is per direct beschikbaar. Op deze functie is de cao voor architectenbureaus van toepassing.

Meer informatie / More information