Allround Senior Architect

NEXT architects zoekt een:

Wat is NEXT
NEXT heeft als architectenbureau in de afgelopen 20 jaar internationaal naam gemaakt met ontwerp- en onderzoeksopgaven op het snijvlak van architectuur, stedenbouw en landschap. De rode draad in ons werk is verbinding: met de context van onze gebouwen en in de samenwerking in multidisciplinaire teams, we geven vorm aan plekken voor ontmoeting en verbinden onze opgaves met de grotere maatschappelijke thema’s. NEXT heeft een breed portfolio van toonaangevende projecten en een groot netwerk aan internationale samenwerkingspartners.

Wat is jouw rol bij NEXT
Je gaat als een technisch en strategisch ervaren architect die haar/zijn ideeën overtuigend kan brengen, goed georganiseerd en sterk in coördinatie is bij NEXT deze ervaring in zetten voor een breed scala aan ambitieuze projecten, variërend van scholen, culturele gebouwen, woningbouw tot infrastructuur. Je wordt verantwoordelijk voor het technisch doorontwerpen en engineering van verschillende projecten waarbij je een projectteam aanstuurt en inspireert. Je komt te werken in een team van drie tot vijf personen.

Wat neem je mee naar NEXT?
Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, inspireert met jouw inbreng het team en helpt het team om grote stappen te zetten. Je treedt opgaven met een open vizier tegemoet en hebt sterke communicatieve vaardigheden en leidinggevende kwaliteiten. Je geeft bouwtechnisch en strategische input, zodat je een sparringpartner in ontwerpprocessen kan zijn en deze ontwerpprocessen met verschillende complexiteit kunt aansturen. Verder heb je ruime ervaring met REVIT als werkprogramma

Je bent opgeleid aan de TU of Academie van Bouwkunst en hebt min. 7-10 jaar relevante werkervaring als architect. Bij gelijke competenties geven wij de voorkeur aan een vrouw.

Wat biedt NEXT jou?
Bij NEXT werk je in een internationaal team van ca. 30 enthousiaste en talentvolle ontwerpers en architecten. Er is een prettige werksfeer, een sterke teamspirit, een gezamenlijke vegetarische lunch en een kantoor in een creatieve werkomgeving: de Kauwgomballenfabriek in Amsterdam. Het is een plek waar groei en ontwikkeling centraal staan: we stimuleren medewerkers om proactief met ons in gesprek te gaan over hun ambities en talenten. We hanteren arbeidsvoorwaarden conform de CAO voor architectenbureaus.

Enthousiast geworden over deze vacature? Stuur je sollicitatie naar jobs@nextarchitects.com o.v.v. Sollicitatie Senior Architect. Vragen? Neem contact op met Anja Sijben 020 -4630463.

Please note: this position is available for fluent Dutch speakers only

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Berichten die aan ons verstuurd worden door derden in het kader van deze vacature worden als niet ontvangen beschouwd

Meer informatie / More information