Medewerker marketing en communicatie

Laos Landschapsarchitecten zoekt een:

Binnen Laos Landschapsarchitectuur, een bureau voor landschapsarchitectuur, zoeken we iemand die ons team komt versterken als marketing & communicatie medewerker. De werkmomenten zijn flexibel en in onderling overleg te bepalen.

De werkzaamheden zijn erg divers en er is veel vrijheid om de werkzaamheden op jouw manier op te pakken.
De werkzaamheden bestaan onder andere uit het opzetten en ontwikkelen van de marketingstrategie. Daarnaast houd je je bezig met de publiciteit van het bureau waaronder het maken van content voor de website en de socials. Verder is er natuurlijk ruimte voor creativiteit en eigen initiatief, denk aan het maken van plannen voor campagnes op de socials, netwerk-bijeenkomsten en zoeken naar manieren om nieuwe connecties en mogelijke opdrachtgevers te bereiken.

We horen graag jouw ideeën. Dus zie jij de mogelijkheid om Laos te verbeteren en kun je je ideeën goed onderbouwen en weet je hoe je dit wilt doen, dan is dit de juiste stap voor jou!

Wie ben jij?

  • Een enthousiaste en gedreven professional
  • Je bent flexibel, accuraat, nuchter, initiatiefrijk en dienstverlenend.
  • Je houdt overzicht en stelt prioriteiten
  • Je ziet het werk liggen en pakt dit zelfstandig op
  • Je kunt goed overweg met WordPress
  • Je hebt verstand van Google Analytics, en kunt met de beschikbare data-adviezen geven en besluiten nemen
  • Iemand met verstand van social media, die graag content creëert, plaatst en beheert
  • Iemand die mee kan denken op strategisch niveau
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed, en vindt het geen probleem om teksten te schrijven
  • Je weet goed samen te werken met een team van ontwerpers.

De vacature is open voor iedereen met een relevante achtergrond maar ervaring is een pré.

Wat wij bieden:
Je komt te werken in een gezellig, jong en internationaal team van landschapsarchitecten, landschapsontwerpers en stedenbouwkundigen. Er zijn regelmatig gezellige borrels en excursies en er wordt dagelijks met het hele team geluncht.

Ons bureau is gevestigd in De Biotoop, de vestigingsplek voor creatieve bedrijven in Groningen. Ook hier kunnen we de nodige externe specialismen vinden, maar belangrijker nog is de inspirerende sfeer en de mogelijkheden voor informele kennisuitwisseling.

Groningen is het bruisende hart van Noord-Nederland. Deze universiteitsstad heeft een rijk cultureel aanbod. Zodra je de stad uit fietst geniet je van de weidsheid van het Groninger land, de Waddenzee en de Drentse bossen.

Spreekt dit je aan? Stuur dan voor 26 mei 2023 een mailtje naar admin@laoslandschap.nl met je CV en motivatie, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Zie voor meer informatie onze website http://www.laoslandschap.nl

Meer informatie / More information