Projectleider erfgoed

Van Hoogevest Architecten zoekt een:

Wij zoeken een erfgoed projectleider/bouwkundige met vakinhoudelijke kennis en ervaring op het gebied van restauratie en onderhoud van monumentale gebouwen.
Binnen ons bureau werken verschillende teams – ontwerpteam, projectteam en technisch team – aan projecten van ontwerp tot en met begeleiding van de uitvoering en onderhoudswerk.

Je hebt een vak gerelateerde opleiding doorlopen, een HBO-denkniveau en al enige jaren ervaring in de restauratiepraktijk. Je bent in staat om zelfstandig invulling te geven aan begeleiding van restauratie- en onderhoudswerkzaamheden. Naast vakinhoudelijke kennis heb je leidinggevende capaciteiten en affiniteit met het commerciële aspect van offertevorming en onderhandeling. Goede communicatieve vaardigheden zijn van belang. Het gaat om een Fulltime baan, maar een 32-urige werkweek is ook bespreekbaar.

Bij ons kom je werken in een enthousiast team van architecten en (erfgoed) projectleiders en bouwkundigen. Je krijgt gelegenheid om je verder te ontwikkelen door individuele scholingstrajecten en door planmatig georganiseerde interne kennisdeling met collegae en sprekers uit het vakgebied. Het salaris wordt vastgesteld conform CAO Architectenbureaus waarbij de schaal wordt bepaald op basis van functie, ervaring, verantwoordelijkheden en leeftijd.

Meer informatie / More information