jr. architect met gevoel voor vormgeving (32-40 uur)

RoosRos Architecten zoekt een:

De bever staat symbool voor een meester in vormgeven, samenwerking, harmonie en het is een harde werker. Zo’n ‘bever’ zoeken wij. Als junior architect vind je het fantastisch om je vast te bijten in de mooiste vraagstukken. Je bent een ware versterking voor de organisatie en met je frisse ideeën ben je van toegevoegde waarde voor het creatieve team van architecten.

Je bent ambitieus en wilt graag uitgedaagd worden. Wanneer je tot de beste resultaten wilt komen is samenwerken cruciaal. Jij begrijpt dit als geen ander. We luisteren naar elkaars visie en jij hebt een duidelijke mening, maar je staat ook open voor de mening van je collega’s en met elkaar zorg je voor het hoogst haalbare binnen de projectopdracht. We graven en zoeken altijd naar de vraag achter de vraag. Zo dromen we samen en we doen het in co-creatie met elkaar. Ben jij net zo gepassioneerd als wij? Wil je ’t beste uit jezelf halen? Dan zou het zomaar kunnen dat we echt enthousiast worden van elkaar.

Ons bureau:

RoosRos is een creatief architectenbureau in Oud-Beijerland, onder de rook van Rotterdam. Dagelijks werken we hier op een open en ongedwongen manier aan de mooiste projecten. Onze projecten bestaan uit seriematige woningbouw, scholen, zorgcomplexen, kantoren en af en toe particuliere woningen. Iedereen is verschillend binnen ons team, we waarderen diversiteit en je mag jezelf zijn. Graag juist, want dat hou je het langste vol. Allemaal hebben we een passie voor vormgeving en architectuur. Maar ook voor hoe we de aarde bebouwen, want we vinden het belangrijk dat we de wereld zo goed mogelijk onderhouden en nalaten voor de volgende generaties. Dat zien we als onze verantwoordelijkheid. We onderzoeken, analyseren, maar zijn ook echte aanpakkers. Mouwen opstropen en gaan. We luisteren naar elkaar, geven feedback en zijn kritisch daar waar het nodig is, want we gaan voor het beste en maximale resultaat. Maar altijd met respect voor elkaars mening en visie. En natuurlijk maken we ook plezier, trappen een lolletje, want het moet ook gewoon leuk en gezellig zijn.

Solliciteren:

Spreekt dit je aan? En denk je bij die mensen van Rossen Architecten ga ik me als een vis in het water voelen? Dan zijn we reuze benieuwd naar jou en jouw creatieve talenten. Stuur ons op een originele manier jouw motivatie; het lijkt ons geweldig leuk om te zien wat voor moois jij allemaal gemaakt hebt. Solliciteer via onze website roosros.nl/atelier/vacatures. Mocht je vragen hebben, dan mag je natuurlijk altijd even bellen, we zijn bereikbaar op 0186-691580.

Meer informatie / More information