Stagiair architectuur

BDP zoekt een:

BDP ZOEKT EEN STAGIAIR ARCHITECTUUR

Wij zijn BDP. Pleased to meet you!

Met ongeveer 1.350 gepassioneerde ontwerpers, ingenieurs en specialisten werken wij vanuit 18 ontwerpstudio’s aan toonaangevende projecten over heel de wereld. Wij geloven in een interdisciplinaire aanpak en geven met veel energie vorm aan de woon-, werk- en leeromgevingen van de toekomst. Tot onze recente projecten behoren het Google HQ in Londen, The Well in Toronto en de Palace of Westminster. Kom jij ons team versterken?

Onze Rotterdamse studio bevindt zich in hartje centrum, pal naast het Centraal Station. Ons internationale team van architecten, stedenbouwkundigen en landschapsarchitecten werkt aan innovatieve, circulaire ontwerpopgaven in de onderwijs-, sport-, kantoor- en woningbouwsector. We werken nauw samen met andere BDP studio’s en het samen delen van ideeën en kennis is onderdeel van ons DNA.

Ter versterking van ons team zoeken wij per 1 september 2023 een enthousiaste stagiair! Als jij…
… toegewijd TU/HBO Architectuur student bent,
… je creativiteit en enthousiasme wilt delen,
… het leuk vindt om in een multidisciplinair team te werken,
dan maken wij graag kennis met je en nodigen we je van harte uit om te solliciteren!

Wil jij deel uitmaken van ons groeiende internationale team en bijdragen aan onze “award winning projects”? Stuur dan je sollicitatie (in het Nederlands), CV en portfolio (pfd, max. 10MB) aan recruitment.rotterdam@bdp.com.
Hopelijk tot snel!

Meer informatie / More information