Stagiair

JHK Architecten zoekt een:

Ben jij een bouwkunde/architectuur student en zoek jij een stageplek voor de periode vanaf september 2023? Dan zijn wij op zoek naar jou!

JHK Architecten is een architectenbureau waar met circa 25 professionals gewerkt wordt aan een breed scala van projecten. Voor de aankomende periode zijn wij op zoek naar leergierige studenten die bij ons ervaring op willen doen en actief mee willen werken aan de realisatie van onder andere transformaties, parkeergarages, onderwijs-, onderzoeks- en kantoorgebouwen.

De ideale kandidaat zit in het 3e of 4e jaar van de opleiding HBO Bouwkunde of studeert aan de TU. Je bent nieuwsgierig, communicatief en beschikbaar voor een periode van minimaal 3 maanden. Wij gaan ervanuit dat je de Nederlandse taal beheerst en bekend bent met de softwarepakketten, Revit/AutoCAD, SketchUp, Photoshop en InDesign. Wij bieden je een prettige leeromgeving op het Werkspoorkwartier in Utrecht met een hecht team van gedreven architecten en bouwkundigen, je krijgt goede begeleiding, ruimte voor eigen inbreng en creativiteit en een stagevergoeding conform de cao voor architectenbureaus.

Ben je enthousiast geworden? Stuur jouw cv en portfolio naar cv@jhk.nl
Heb je vragen? Bel Sanae Mabrouk op telefoonnummer 030-2964060.

We kijken uit naar je reactie!

Meer informatie / More information