Junior Business Developer

Felixx landschape Architects zoekt een:

Junior Business Developer

Felixx is een ontwerpbureau dat werkt aan projecten die onze wereld verduurzamen, groener en klimaatbestendig maken. Het bureau is opgericht in 2014 en sindsdien gestaag gegroeid tot een enthousiast team van ca. 35 ontwerpers en onderzoekers. We willen blijven groeien, onze kennis uitbreiden en werkveld verbreden. Voor het omzetten van kansen en opgaves tot nieuwe projecten, zijn we op zoek naar een ambitieuze Business Developer.
In teamverband werk je aan het onderhouden en ontwikkelen van ons netwerk, verrichten van marktonderzoek, actief scannen van tenderplatforms, voorbereiden en opvolgen van aanbestedingen en offertes, samenstellen bureau- en projectdocumentatie.
We zijn op zoek naar iemand met ervaring in een vergelijkbare functie en kennis van ons vak. Je krijgt de kans om binnen Felixx het Business Development Team verder vorm te geven.

Jouw profiel:

  • uitstekende communicatieve en organisatorische vaardigheden;
  • minimaal HBO diploma in architectuur/ stedenbouw/ landschapsarchitectuur/ bu-siness development/ marketting of vergelijkbaar;
  • min. 3 jaar professionele ervaring in een vergelijkaardige rol in de architectenwe-reld;
  • vloeiend Nederlands en Engels in woord en geschrift;
  • een geweldige schrijver, die ideeën en schetsen kan omzetten in heldere en wer-vende teksten
  • een goed gevoel voor grafisch vormgeving, grote vaardigheid in MS Office en het Adobe-pakket (InDesign) zijn vereist;
  • een open, enthousiaste en onderzoekende werkhouding;
  • minimaal 32 uur/week beschikbaar;

Wij bieden een dynamische en creatieve werkomgeving in ons nieuwe kantoor op de Lloydpier in Rotterdam. Er heerst een fijne werksfeer binnen het team van jonge en ambitieuze mensen met verschillende achtergronden en nationaliteiten, waarbinnen je kunt groeien en ruimte is voor eigen initiatieven.

Geïnteresseerd?
Solliciteer door je motivatiebrief in het Nederlands, een cv en een portfolio met relevant werk, in pdf-formaat (max. 10mb) te versturen naar work@felixx.nl onder vermelding van ‘junior business developer’.

Meer informatie / More information