Architect, ervaren

Van Egmond Architecten B.V. zoekt een:

De uitdaging
Wij zoeken een gedreven architect met ca. 3 jaar werkervaring.
Ben jij afgestudeerd aan de TU of AvB, gedreven, creatief en leergierig? Heb je passie voor een grote diversiteit aan opdrachten? Kun je conceptueel denken vertalen naar de praktijk? Heb je affiniteit met (3D) presentatietechnieken? Past snel omschakelen en werken in teamverband bij jou?

Waar wij voor staan
Ons 45 personen tellende multidisciplinair architectenbureau werkt aan een breed scala aan projecten. Variërend van droomhuis tot stadsblok, sportcomplex of volledige woonwijk en hotel tot kantoor. Bij van Egmond architecten geloven we dat elk ontwerp begint met een persoonlijk verhaal. Onze ontwerpen bevinden zich op het snijvlak van persoonlijke woondromen en maatschappelijke vraagstukken. In breed teamverband denken we na over duurzaamheid, de stad van de toekomst en over hoe je een woonomgeving maakt waar je gelukkig van wordt. Idealisme en realiteitszin gaan hand in hand. In onze werkwijze speelt 3D ontwerpen en 3D verbeelden een centrale rol.

In ons bureau werk je in teams met architecten, stedenbouwkundigen, interieurarchitecten en BIM engineers. Samen maken wij onze ontwerpen mooi, duurzaam en genereren we toekomstwaarde.

Wij bieden
Wij bieden een stimulerende werkomgeving waarbij we in ontwerpteams werken aan diverse en complexe opgaven. Vanuit de gedachte van ons familiebedrijf bieden we een ontspannen en informele werksfeer. Naast gedreven werken is er plek voor gezamenlijke activiteiten zoals excursies naar projecten, samen sporten, het kerstevent of de zomer BBQ op het strand. Gezond werken betekent voor ons dat we elkaar helpen als er werkdruk ontstaat en op tijd met elkaar ontspannen.

In onze werkwijze komen we vanuit een gedegen analyse tot verschillende inzichten die we toetsen aan de strenge criteria als kwaliteit, regelgeving en duurzaamheid. Zowel de esthetische als technische aspecten van het ontwerpproces worden ontwikkeld. Communicatieve vaardigheden zijn belangrijk in dialoog met opdrachtgever en collega’s.

Aan de hand van jouw kwaliteiten en interesse, werken we aan jouw doorgroei en ontwikkeldoelen binnen ons bureau. Salaris in overleg n.a.v. de architecten CAO.

Wij zoeken kandidaten met de volgende eigenschappen:

  • 3 jaar of meer ervaring als architect/ ontwerper
  • leergierig, flexibel en energiek
  • creatief, communicatief vaardig en kritisch
  • kan goed in teamverband werken
  • grafisch sterk, goed 3D inzicht
  • goede beheersing van de Nederlandse taal
  • in het bezit van een Master Architectuur
  • beschikt over goede vaardigheden in Revit/Autocad, SketchUp, Adobe Suite
  • beschikbaar voor dienstverband van (bij voorkeur) 40 uur

Kun jij ons laten zien wie jij bent en wat je voor ons team kunt betekenen? Dan nodigen we jou graag uit om te solliciteren.

Mail jouw CV, motivatie en portfolio voor 23 juni naar vacature@vanegmondarchitecten.nl t.a.v. Mariëlle Homan.

Meer informatie / More information