Ervaren bouwkundige / BIM modelleur

INBO zoekt een:

Onze creative engineering teams in Amersfoort, Amsterdam en Eindhoven hebben ruimte voor een ervaren bouwkundige / BIM modelleur. Een echte vakman/vakvrouw met veel bouwkundige kennis en ervaring, die enthousiast wordt van bijzondere en uitdagende projecten. Iemand die een groot project snel overziet, complexe details simpel weet te maken en het leuk vindt om andere collega’s daarin mee te nemen.

Met ons team werken we aan de mooiste projecten van het land. We werken nauw samen met (externe, soms internationale) toparchitecten. Vanaf een vroege fase ontwerpen we mee vanuit de techniek. We denken mee over structuur en indeling en werken gebouwen uit in bouwbare details die technisch én esthetisch kloppen. We zijn een belangrijke schakel tussen architect en aannemer en de spin in het web van het ontwerpteam.

Wat ga je doen?
Met het team vertaal je de visie en tekeningen van de architect naar een hoogwaardig BIM model en realiseerbare bouwtekeningen, voorzien van alle benodigde details. Je denkt vooruit, zet de technische principes op en creëert daarmee snel overzicht. Jouw talent komt vooral tot zijn recht in de Definitief Ontwerp fase en in de uitwerking naar Technisch en Uitvoeringsgereed Ontwerp, de fasen waarin de architectonische droom moet worden waargemaakt. Dat doe je gelijktijdig voor meerdere projecten, die zeer divers kunnen zijn in fase, type gebouw en omvang. Daarbij werk je vaak samen met jonge bouwkundigen, om jouw kennis aan hen over te dragen.

Wie ben je en wat neem je mee?

  • Je hebt ruime ervaring als bouwkundige, het liefst bij een architecten- of engineeringsbureau.
  • Je kent het bouwbesluit als je broekzak en werkt al enkele jaren met Revit en BIM.
  • Je bent gefascineerd door bouwtechniek en uitvoering.
  • Je hebt veel ervaring met detailleren, liefst in Revit.
  • Je weet wat kwaliteit is. Je bent positief, enthousiast en analytisch.
  • Je kan goed zelfstandig én samenwerken en bent communicatief sterk.
  • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal.
  • Je bent een echte teamplayer.
  • Je vindt het leuk om kennis te delen met collega’s.

Wat bieden we je?
Een functie voor 32-40 uur per week met ruimte om jezelf nog verder te ontwikkelen in uiteenlopende projecten. We bieden flexibiliteit in waar en wanneer je werkt, met Amersfoort, Amsterdam of Eindhoven als vaste uitvalsbasis en conform de CAO voor architectenbureaus.

INBO’ers krijgen de vrijheid, het vertrouwen en de verantwoordelijkheid om te ondernemen en zoveel mogelijk te doen waar ze goed in zijn. We geven veel ruimte aan talentontwikkeling, jouw kennis kun je vergroten én delen via onze INBOAcademie. Even belangrijk is dat we binnen INBO leren van elkaar (INBOCafé, werkbezoeken en intervisie). Bezoek onze site om een indruk van ons werk te krijgen: www.inbo.com.

Wie zijn wij?
Wij zijn INBO, een bureau voor (interieur)architectuur, bouwkunde en Urban Strategy. Met zo’n 180 creatieve collega’s maken we in verschillende teams onze dagelijkse leefomgeving mooier en beter. Ons werk verbindt mensen met elkaar en met hun omgeving. Zo maken we een positieve sociale impact. Samenwerking leidt tot de kwaliteit van ons werk en is de sleutel van ons succes.

Interesse?
Wil jij graag werken bij een bureau dat mooie en relevante projecten maakt, met leuke collega’s en veel mogelijkheden voor je persoonlijke ontwikkeling? Stuur dan vóór maandag 11 september 2023 je motivatie, CV en eventueel portfolio naar werkenbij@inbo.com. Gesprekken vinden plaats in de week van 18 september 2023. Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Jenny Kattenburg via 06 55 11 28 22.

Meer informatie / More information