Bouwkundige / BIM modelleur

INBO zoekt een:

Onze creative engineering teams in Amersfoort, Amsterdam en Eindhoven hebben ruimte voor bouwkundigen / BIM modelleurs. Onze teams werken aan de mooiste projecten van het land. We werken nauw samen met interne en externe architecten. Vanaf een vroege fase ontwerpen we mee vanuit de techniek en bouwen we slimme Revit modellen. We denken mee over structuur en indeling en werken gebouwen uit in bouwbare details die technisch én esthetisch kloppen.

Wat doe je?
Je vertaalt de visie en tekeningen van ontwerpers in realiseerbare bouwtekeningen, voorzien van alle benodigde details. Je haalt plezier uit het modelleren van gebouwen, het maken van leesbare tekeningen en het toevoegen van data aan het model op een intelligente manier. Ook het werken in een ontwerpfase waar je architecten en ontwerpers ondersteunt, vind je leuk om te doen. Dat je werk door een gewijzigd ontwerp soms op de kop lijkt te gaan, vind je geen probleem. Je hebt je werk juist zo goed ingericht dat het makkelijk met de ontwerpdynamiek mee kan deinen.
Je werkt soms aan meerdere projecten, die zeer divers zijn in fase, type gebouw en omvang. Met natuurlijk een prachtig gebouw als uiteindelijk doel, waar je vele jaren met trots op terug kunt kijken.

Wie ben je en wat neem je mee?

  • Je beschikt over een afgeronde architectuur/bouwkunde opleiding.
  • Je hebt kennis van Revit en BIM.
  • Bouwtechniek en uitvoering fascineren je.
  • Je werkt secuur en bent positief, enthousiast en analytisch.
  • Je kan goed zelfstandig én samenwerken en communiceert makkelijk.
  • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal.
  • Je bent een echte teamplayer.
  • Je vindt het leuk om kennis te delen met collega’s.
  • Je hebt kennis van het Nederlandse bouwbesluit .

Wat bieden we je?
Een functie voor 32-40 uur per week met ruimte om jezelf verder te ontwikkelen in uiteenlopende projecten. Werken en leren doe je natuurlijk niet alleen, maar in een leuk team van architecten en bouwkundigen. We bieden flexibiliteit in waar en wanneer je werkt, met Amersfoort, Amsterdam of Eindhoven als vaste uitvalsbasis en conform de CAO voor architectenbureaus.
INBO’ers krijgen de vrijheid, het vertrouwen en de verantwoordelijkheid om te ondernemen en zoveel mogelijk te doen waar ze goed in zijn. We geven veel ruimte aan talentontwikkeling, bijvoorbeeld via onze INBOAcademie. Even belangrijk is dat we binnen INBO leren van elkaar (INBOCafé, werkbezoeken en intervisie). Bezoek onze site om een indruk van ons werk te krijgen: www.inbo.com.

Wie zijn wij?
Wij zijn INBO, een bureau voor (interieur)architectuur, bouwkunde en urban strategy. Met zo’n 180 creatieve collega’s maken we in verschillende teams onze dagelijkse leefomgeving mooier en beter. Ons werk verbindt mensen met elkaar en met hun omgeving. Zo maken we een positieve sociale impact. Samenwerking leidt tot de kwaliteit van ons werk en is de sleutel van ons succes.
Interesse?
Wil jij graag werken bij een bureau dat mooie en relevante projecten maakt, met leuke collega’s en veel mogelijkheden voor je persoonlijke ontwikkeling? Stuur dan vóór maandag 11 september 2023 je motivatie, CV en eventueel portfolio naar werkenbij@inbo.com. Gesprekken vinden plaats in de week van 18 september 2023. Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Jenny Kattenburg via 06 55 11 28 22.

Meer informatie / More information