Bouwkundige / BIM Modelleur

KuiperCompagnons zoekt een:

Wat ga je doen?
Als bouwkundige bij de afdeling Bouwkunde van KuiperCompagnons werk je aan diverse projecten variërend van woningbouw tot utiliteitsbouw en van nieuwbouw tot renovatie/herstructurering. Je bent daarbij vanaf de ontwerpfase (voorontwerp en definitief ontwerp) tot en met de technische uitwerking (vergunningaanvraag, contract- en uitvoeringsfase) betrokken en verantwoordelijk voor het verzorgen van de technische uitwerking middels 3D software Revit Architecture en binnen een BIM-omgeving. Daarbij kan jij zelfstandig en in teamverband onder leiding van een ervaren bouwkundige en of projectleider functioneren waarbij technische kennis en affiniteit met de bouw essentieel is.

Wie zijn wij?

Geluk als grootste goed
KuiperCompagnons bouwt elke dag met en voor mensen aan de toekomst van Nederland. Gedreven door onze liefde voor het Nederlandse landschap dragen wij bij aan een gelukkig, gezond en duurzaam leven, wonen en werken. Een duurzame leefomgeving is klaar voor de toekomst en dat betekent dat de mensen die er gebruik van maken zich er nu en in de toekomst gelukkig en gezond voelen. Het bijdragen aan het geluk van mensen, nu en straks, is een belangrijke motivatiefactor van ons hele team en staat centraal in onze bedrijfsfilosofie. Vanuit die motivatie zoeken we constant naar nieuwe manieren om dit te vertalen naar de fysieke leefomgeving. KuiperCompagnons is niet van een directeur-eigenaar of van externe aandeelhouders, maar van zichzelf en de medewerkers. Daarom kunnen we onafhankelijk adviseren en hechten we grote waarde aan plezier in het werk. We organiseren veel borrels, excursies en andere sociale evenementen.

Koploper
Als multidisciplinair advies- en ontwerpbureau voor de fysieke leefomgeving werken wij vanuit ons kantoor in het Werelderfgoed De Van Nelle fabriek te Rotterdam met een hecht team van stedenbouwers, (landschaps-)architecten, planologen, juristen en andere specialisten aan de ruimtelijke uitdagingen van morgen. We zijn lopen in het denken en ontwerpen van innovatieve oplossingen voor complexe ruimtelijke vraagstukken. We investeren aanzienlijke tijd en energie in het ontwikkelen, vernieuwen en optimaliseren van onze ontwerpproducten. Wat ons uniek maakt, is onze capaciteit om deze producten intern te genereren, waardoor we onze opdrachtgevers uitgebreid kunnen adviseren en diepgravend kunnen ontwerpen.

Wij vragen:

 • Een afgeronde MBO-/HBO opleiding bouwkunde;
 • Minimaal 2 jaar ervaring als bouwkundige;
 • Kennis van bouwtechniek en affiniteit met de bouw;
 • Kennis van bouwregelgeving en met name van het bouwbesluit;
 • Kennis en ervaring met Revit Architecture;
 • Ervaring met het werken binnen een BIM-omgeving is een pré;
 • Kennis van AutoCAD, MS Office;
 • Basiskennis van bouwfysica, brandveiligheid, energieprestatie en duurzaamheid;
 • Kennis van andere software zoals Solibri, Dynamo, Adobe is een pré;
 • Leergierig, enthousiast, flexibel, initiatiefvol, teamspeler;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wij bieden:
Bij ons werk je in steeds wisselende projectteams en disciplines aan een grote diversiteit van projecten. KuiperCompagnons is een bedrijf waar je veel vrijheid krijgt en tot op zekere hoogte zelf kunt bepalen hoe je je dag invult en waar je aan werkt. KuiperCompagnons biedt naast een prettige werksfeer waar we de sociale aspecten heel belangrijk vinden, een marktconform salaris en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een ruim opleidingsbudget ten behoeve van professionele en persoonlijke groei. Ook stimuleren we duurzaam vervoer en hebben we daarvoor mooie regelingen. De functie heeft een omvang van 32-40 uur.

Meer weten?
Wil je eerst de sfeer zelf eens proeven? Kom gerust een keer langs, de koffie staat voor je klaar. Ook een dag meelopen is mogelijk. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer Silvian van Tuijl (hoofd afdeling Architectuur Wonen), telefoon: 010 433 00 99. Wil je solliciteren? Stuur dan een motivatie met cv, gericht aan Silvian van Tuijl naar fpz@kuiper.nl onder vermelding van ‘Vacature Bouwkundige/ BIM Modelleur’

Meer informatie / More information