Design & Project Manager

Tom Postma Design zoekt een:

Tom Postma Design (TPD) is een internationale ontwerpstudio gevestigd in Amsterdam, gespecialiseerd in het ontwerpen van permanente en tijdelijke kunstgerelateerde ruimtes. Tot onze uiteenlopende opdrachtgevers behoren kunstbeurzen, musea, culturele instellingen, evenementen, galeries en ook particulieren. Onze visie is, ongeacht de schaal van een project, dat de ontwerpen altijd in dienst van de kunst staan en nooit concurreren met de kunst. We streven naar de optimale presentatie van kunst en kunstobjecten in de ruimte.

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een ervaren Design & Project Manager, iemand met sterke projectmanagement vaardigheden en een zeer goed gevoel voor kwaliteit en design.

Wie ben jij?

  • Je hebt 5+ jaar ervaring in een ontwerpbureauomgeving, met verantwoordelijkheden in het managen van projecten. Je hebt ervaring met interieurs, tentoonstellingen, kunstbeurzen of andere kunstgerelateerde ruimtes.
  • Het Engels beheers je goed. Je bent gewend om met klanten en collega’s in het Engels te communiceren, zowel schriftelijk als mondeling. Geweldig als je ook Frans spreekt.
  • Je bent een allrounder: sterk in klantcontact, kosten- en projectmanagement, maar je hebt ook verstand van designconcepten en kan zelf zaken uittekenen. Je bent zelfverzekerd bij het presenteren en voorzitten van meetings.
  • Je bent flexibel in tijd en vindt het niet erg om af en toe een weekje naar het buitenland te reizen.
  • Kennis van ArchiCAD en Adobe Suite (InDesign, Photoshop en Illustrator) is een must.
  • Je woont in Nederland of bent bereid te verhuizen.
  • Je voelt je thuis in de kunst- en/of culturele wereld.

TPD biedt je de kans om deel uit te maken van een designstudio op hoog niveau in een nichesector van het vak. Herken je jezelf in dit profiel? Stuur dan een apart cv, portfolio / projectoverzicht en korte motivatiebrief (allemaal in pdf-formaat, max 5MB) vóór 15 oktober 2023 naar work@tompostma.nl

Meer informatie / More information