Medior Architect

LEVS architecten zoekt een:

Wil jij werken aan vernieuwende stedelijke opgaven, duurzame gebouwen ontwerpen en de nieuwste bouwmethoden toepassen? Dan zoeken wij jou. LEVS breidt het team uit.

Wie zijn wij
LEVS is een ambitieus bureau met een gedreven team. We werken voortdurend aan het verbeteren van de leefbaarheid van steden, in binnen- en buitenland. Daarbij schuwen we de grote thema’s van deze tijd niet. Duurzaamheid en carbon-based design voorop. Altijd als integraal onderdeel van verbindende, natuurinclusieve ontwerpen op het snijvlak van stedenbouw en architectuur, waar mensen gezond samen kunnen wonen en steden toekomstbestendig worden. Onze liefde voor het ambacht van de architectuur is overal voelbaar, in het agenderen van urgente thema’s, in onze uitdagende opgaven en focus in de uitwerking in bouwprojecten. Daar staan we al ruim 30 jaar voor. Het zorgt ervoor dat we niet alleen dromen, maar ook echt bouwen en impact maken.

Hoe werken wij
Vanuit ons industriële pand met uitzicht op de oude haven van het Cruquiuseiland in Amsterdam werken we aan een groot aantal gevarieerde en veelal complexe projecten. Dat doen we in compacte teams. Al onze projecten vragen om uitgebreide samenwerkingen met opdrachtgevers, externe partners, adviseurs en gebruikers. Interesse in de wereld om ons heen ligt aan de basis van ons werk. Daarom maken we excursies, reizen we samen, doen we onderzoek en maken we ruimte voor nieuwsgierigheid.

 Wie ben jij
 Wij zijn op zoek naar  een getalenteerde en ambitieuze medior architect. In deze functie (40 uur, 32 uur bespreekbaar) combineer je ontwerpkracht met bouwkundig inzicht en projectleiderschap.

Dit is onze ideale collega:

 • Je hebt een afgeronde opleiding tot architect aan de TU of Academie van Bouwkunst.
 • Je staat ingeschreven in het Nederlandse Architectenregister
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in de gestapelde woningbouw in stedelijke context, waarbij je liefst van begin tot eind betrokken was
 • Je hebt een vloeiende beheersing van de Nederlandse taal en ruime kennis van de Nederlandse regelgeving
 • Je bent een sterke ontwerper die conceptueel en functioneel ontwerp kan combineren
 • Je hebt affiniteit met- en kennis van zaken over de laatste ontwikkelingen op het gebied van biobased- en natuurinclusief bouwen
 • Je hebt affiniteit met technische uitwerking en een oog voor detaillering
 • Je bent georganiseerd en kan goed in teamverband samenwerken
 • Je hebt ervaring met Archicad, Solibri en Enscape (full-service BIM)
 • Je hebt ervaring met Adobe Photoshop, Illustrator en InDesign
 • Je hebt affiniteit met Rhino & Grasshopper
 • Je bent op korte termijn beschikbaar.

Wat ga je doen
Als medior architect werk je over de hele breedte van een project. Je analyseert, ontwerpt en werkt moeiteloos in 3D BIM modellen, leidt een project, begeleidt (junior) collega’s, ondersteunt senior architecten en partners.

Wat wij bieden
Wij investeren in onze mensen. Jij moet je werkzaamheden zo goed mogelijk uit kunnen voeren en kunnen groeien als architect. Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO. Daarnaast ben je onderdeel van een hecht en gedreven team, waarmee we leren, reizen, sporten en meer.

Interesse?
Stuur een PDF met je motivatie, cv en portfolio met overzicht van relevante project/werkervaring naar vacature@levs.nl o.v.v. ‘vacature medior architect.’ Vragen over de functie kunnen worden gericht aan Danielle Verweij op 020 6735762. Meer weten over waar wij aan werken en waar we voor staan: www.levs.nl

 

Meer informatie / More information