Landschapsarchitect/ontwerper @ wUrck

wUrck architectuur stedenbouw landschap zoekt een:

wUrck biedt in zijn diverse team van architecten, stedenbouwkundigen en landschapsarchitecten plek aan een gedreven landschapsontwerper of landschapsarchitect.

We ontwerpen en realiseren onze opgaven binnen de disciplines architectuur, stedenbouw en landschap, soms vanuit één discipline, maar bijna altijd vanuit de drie disciplines in samenhang. Door onze brede ontwerphouding hebben we een zeer afwisselend portfolio opgebouwd en momenteel onderhanden. Denk hierbij aan onze toonaangevende ‘landschappelijke stedenbouw’ zoals Kerckebosch in Zeist of Dekkerswald in Groesbeek; innovatieve en klimaatbestendige stedelijke buitenruimte zoals de Vestdijk in Eindhoven, en de vele ambitieuze landschappelijke inpassings- en ontwikkelingsopgaven van grote en kleine mobiliteitsprojecten.

Wij zijn op zoek naar jou…

Voor onze huidige projecten zoeken we een recent afgestudeerde landschapsontwerper met een groot talent voor het vak. Zowel op gebied van kleinschalige (stedelijke) openbare ruimte als in grootschaliger landschappelijke projecten. In stedelijke omgevingen en in het buitengebied (bijvoorbeeld rond het UMC Utrecht en een groot ecologisch landschapspark dat een schakel wordt tussen zand en klei).
We zoeken zowel mensen met ongeveer 5 jaar werkervaring, als jong afgestudeerden die vanuit hun specialiteit willen kennismaken met de volledige breedte van het integrale ruimtelijke ontwerp. Het is prima als je een opleiding in het buitenland hebt gevolgd maar we eisen wel een goede uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse taal. Tegelijk kan je snel, beeldend en verhalend, ideeën op papier zetten en overdragen aan collega’s en externen.

…en jij naar ons!

Je bent nieuwsgierig naar de interdisciplinaire werkwijze van het bureau. Wij bieden je een inspirerende werkomgeving met fijne collega’s en een fantastische werkplek. Je ontwikkelt je bij ons in je vak, waarbij de diversiteit aan projecten zo groot is dat je kunt onderzoeken in welke richting je dat zou willen doen. Je meer seniore collega’s helpen je daar graag bij. Wij ontwerpen om te bouwen, dus als je even volhoudt zie je ook snel je eerste projecten gerealiseerd!

Wil je meewerken in ons team en meebouwen aan onze projecten in een leuke werkomgeving, stuur dan je digitale sollicitatie met cv, motivatie en portfolio (max. 15 Mb, geen links!) vóór 2 oktober naar info@wurck.nl o.v.v. ‘vacature ontwerper landschap’
Ga voor meer informatie over projecten, team en werkplek naar onze website! Neem voor vragen contact op met Paul Kersten of Gijs Wolfs (010-4290709).

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie / More information