Architect (m/v)

CHNL architecten & advisieurs zoekt een:

Je bent als architect (m/v) verantwoordelijk voor het in teamverband ontwerpen en uitwerken van particuliere en projectmatige woningbouwprojecten (nieuwbouw en renovatie), commerciële nieuwbouwprojecten, gebouwtransformaties en hier en daar een kunstwerk.

Binnen het bureau werken we met een hoge mate van zelfstandigheid. De architecte is vaak projectleider maar voert ook het nodige modelleerwerk zelf uit. Eén en ander gebaseerd op de ervaring waarover deze beschikt.

Op deze manier heb je een zeer afwisselende baan die deels op het bureau maar ook bij opdrachtgevers, bewonersorganisaties en op de bouwplaats afspeelt.

Je beschikt dus naast ontwerpende vaardigheden over een goede technische kennis en beschikt over uitstekende communicatieve eigenschappen. Beheersing van de Nederlandse taal is noodzakelijk in woord en geschrift.

Uiteraard heb je altijd ondersteuning vanuit het ervaren team, ruimte voor eigen ontwikkeling en het volgen van opleidingen.

We zijn een klein bureau met 6 medewerkers en een relatief grote opdrachtenportefeuille. We hebben een heerlijk licht, goed georganiseerd bureau in de prachtige Caballerofabriek in Den Haag.

Omdat we een gezonde werk/privé relatie nastreven werken we gedurende de gebruikelijke kantoortijden. Overwerk komt vrijwel niet voor.

We bieden een salaris is conform de CAO inclusief vakantiegeld en pensioenopbouw. Aanvullend bieden we een 13e maand, een uitgebreide lunch en reiskostenvergoeding tot max 50km.

ArchiCAD is ons belangrijkste ontwerpinstrument. Verder werken we met Adobe CS en MS office, overigens alles op Mac.

We zijn een hecht team waarin we een extra teamspeler zoeken. Een gezonde dosis humor is een absolute pre.

Spreek het je aan? Bel voor een kennismakingsgesprek naar 070-2210661 of stuur een mail met CV en portfolio naar info@chnl.nl

(Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd)

Meer informatie / More information