architectuur stagiaire | duurzame missie

Kraaijvanger Architects zoekt een:

Vind jij dat we als architecten radicaal duurzaam moeten bouwen? En heb je zin in een leerzame stage bij een dynamisch architectenbureau in het hart van Rotterdam? Ben je minimaal in het 4de jaar van jouw studie? Als stagiair draai je mee in ons duurzaamheidsteam.

Taken
Wij gaan tools ontwikkelen om Bouwen met een Positieve Footprint voor ons en andere architectenbureaus makkelijker te maken. Je levert je bijdrage met ontwerponderzoek, conceptontwikkeling en de ontwikkeling van praktisch toepasbare tools waarmee radicaal duurzaam bouwen mogelijk wordt.

Vereisten
Stagiairs krijgen serieuze begeleiding bij het realiseren van hun stagedoelen en worden zoveel mogelijk betrokken bij alle aspecten van duurzaam bouwen. Wij zijn vooral geĂ¯nteresseerd in stagiairs die momenteel studeren aan de TU en HBO. Ervaring met duurzaam ontwerpen, Rhino, Grashopper, Indesign is absoluut een prĂ©.

Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Stuur ons dan je gegevens. eb je nog vragen over deze functie? Neem gerust contact op met Vincent van der Meulen

Hoe de sollicitatieprocedure er verder uitziet? Tijdens het eerste gesprek maak je kennis met een directe collega. Zijn we allebei enthousiast? dan gaan we aan de slag!

Meer informatie / More information