Medior architect

NEXT architects zoekt een:

Wat is NEXT
NEXT heeft als architectenbureau in de afgelopen 24 jaar internationaal naam gemaakt met ontwerp- en onderzoeksopgaven op het snijvlak van architectuur, stedenbouw en landschap. De rode draad in ons werk is verbinding: binnen de context van onze gebouwen en in multidisciplinaire samenwerkingen. In onze opgaven met grote maatschappelijke thema’s geven we vorm aan plekken voor ontmoeting. NEXT heeft een breed portfolio van toonaangevende projecten – van culturele gebouwen, tot woningbouw en infrastructuur. Daarnaast heeft NEXT een groot netwerk aan (inter)nationale samenwerkingspartners.

Jouw rol bij NEXT
Je gaat als technisch en strategisch ervaren architect aan de slag voor een breed scala aan ambitieuze projecten, variërend van scholen en culturele gebouwen, tot woningbouw. Je kan ideeën overtuigend overbrengen, bent goed georganiseerd en sterk in coördinatie. Je wordt verantwoordelijk voor het technisch doorontwerpen van verschillende projecten waarbij je jouw projectteam aanstuurt. Je komt te werken in een multidisciplinair team van drie tot vijf personen.

Wat neem je mee naar NEXT?
Je beheerst de Nederlandse taal, je hebt een ontwikkeld bouwkundig inzicht met oog voor esthetische kwaliteit en je treedt opgaven met open vizier tegemoet. Je communiceert open, neemt initiatief en werkt graag samen. Verder heb je gevorderde ervaring met REVIT als softwareprogramma. Je hebt niet alleen oog voor wat we doen, maar ook hoe we dat doen.

Je bent opgeleid aan de TU of Academie van Bouwkunst en hebt minimaal 4-5 jaar relevante werkervaring als ontwerper op een architectenbureau. Bij gelijke competenties geven wij de voorkeur aan een vrouw.

Wat biedt NEXT jou?
Bij NEXT werk je in een internationaal team van ca. 30 enthousiaste en talentvolle ontwerpers en architecten. Er is een prettige werksfeer, een sterke teamspirit, een gezamenlijke vegetarische lunch en een kantoor in een creatieve werkomgeving: de Kauwgomballenfabriek in Amsterdam. Het is een plek waar groei en ontwikkeling centraal staan: we stimuleren medewerkers om proactief met ons in gesprek te gaan over hun ambities en talenten. We hanteren arbeidsvoorwaarden conform de CAO voor architectenbureaus.

Enthousiast geworden over deze vacature? Stuur je sollicitatie naar jobs@nextarchitects.com o.v.v. Sollicitatie Medior Architect. Vragen? Neem contact op met Anja Sijben 020 -4630463.

Please note: this position is available for fluent Dutch speakers only

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Berichten die aan ons verstuurd worden door derden in het kader van deze vacature worden als niet ontvangen beschouwd

Meer informatie / More information