Allround senior bouwkundige

NEXT architects zoekt een:

Wat is NEXT
NEXT heeft als architectenbureau in de afgelopen 24 jaar internationaal naam gemaakt met ontwerp- en onderzoeksopgaven op het snijvlak van architectuur, stedenbouw en landschap. De rode draad in ons werk is verbinding: binnen de context van onze gebouwen en in multidisciplinaire samenwerkingen. In onze opgaven met grotere maatschappelijke thema’s geven we vorm aan plekken voor ontmoeting. NEXT heeft een breed portfolio van toonaangevende projecten – van culturele gebouwen, tot woningbouw, en infrastructuur. Daarnaast heeft NEXT een groot netwerk aan (inter)nationale samenwerkingspartners.

Jouw rol bij NEXT
Je gaat als technisch en strategisch ervaren bouwkundige aan de slag voor een breed scala aan ambitieuze projecten, variërend van scholen, tot culturele gebouwen en woningbouw. Je zorgt voor hoge technische kwaliteit en technische uitvoerbaarheid van onze ontwerpideeën. Je werkt mee aan gemaakte ontwerpen en reviewt deze, de esthetische uitgangsprincipes in het oog houdend. Je hebt ruime ervaring in het samenwerken met aannemers, constructeurs en adviseurs. Je kan ideeën overtuigend overbrengen, bent goed georganiseerd en hebt overzicht. Je wordt verantwoordelijk voor/brengt je specialisme in bij het technisch doorontwerpen en perfectioneren van verschillende projecten. Je werkgebied zal voornamelijk in de OV-/TO-/UO- en uitvoeringfase zijn.

Wat neem je mee naar NEXT?
Je beheerst de Nederlandse taal, je hebt een ontwikkeld bouwkundig inzicht met oog voor esthetische kwaliteit. Je treedt opgaven met een open vizier tegemoet. Je communiceert open, neemt initiatief en werkt graag samen. Je hebt ervaring in esthetische directie en kwaliteitsbewaking van bouwprojecten. Verder heb je gevorderde ervaring met softwareprogramma REVIT. Je hebt niet alleen oog voor wat we doen, maar ook hoe we dat doen.

Je bent opgeleid als bouwkundige aan de Technische Universiteit, Academie van Bouwkunst of HBO bouwkunde en hebt minimaal 10 jaar relevante werkervaring als bouwkundige/bouwkundig adviseur.

Wat biedt NEXT jou?
Bij NEXT werk je in een internationaal team van ca. 30 enthousiaste en talentvolle ontwerpers en architecten. Er is een prettige werksfeer, een sterke teamspirit, een gezamenlijke vegetarische lunch en een kantoor in een creatieve werkomgeving: de Kauwgomballenfabriek in Amsterdam. Het is een plek waar groei en ontwikkeling centraal staan: we stimuleren medewerkers om proactief met ons in gesprek te gaan over hun ambities en talenten. We hanteren arbeidsvoorwaarden conform de CAO voor architectenbureaus.

Enthousiast geworden over deze vacature? Stuur je sollicitatie naar jobs@nextarchitects.com o.v.v. Sollicitatie senior allround bouwkundige. Vragen? Neem contact op met Anja Sijben 020 -4630463.

Please note: this position is available for fluent Dutch speakers only.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Berichten die aan ons verstuurd worden door derden in het kader van deze vacature worden als niet ontvangen beschouwd

Meer informatie / More information