BIM-coördinator

Architectenbureau De Twee Snoeken zoekt een:

Wat we zoeken

Een bouwkundige met affiniteit voor architectuur die gaat fungeren als BIM-coördinator. Ervaring in de rol van BIM-coördinator is daarbij absoluut een pre. Bovenal is het belangrijk dat je écht gepassioneerd bent over BIM en dit uitdraagt. Je bent er dan ook iedere dag op uit om middels BIM productiviteit weer een stukje te verhogen en gaat continu op zoek naar ontwikkelingen en innovaties. Je hebt uitgebreide ervaring op het gebied van BIM-software, zoals Revit, Sketchup, Solibri en/of Navisworks en diepgaande kennis van BIM-methodieken, -processen en -normen. Met jouw communicatieve vaardigheden weet je BIM-processen van schetsontwerp tot uitvoering verder te implementeren. Ten slotte beschik je over een probleemoplossend vermogen, waarmee je conflicten in BIM-modellen identificeert en aanpakt.

Wat je gaat doen

Als BIM-coördinator zorg je voor verdere implementatie en optimalisatie van BIM binnen ons bureau bij verschillende complexe nieuwbouw- en renovatieprojecten. Zo ben je de spil tussen onze architecten, interieurarchitecten, projectleiders en de modelleurs, waarbij je steeds op zoek bent naar optimalisaties voor BIM-processen en datastructuur. Je adviseert de directie op strategisch niveau en begeleidt projectteams bij BIM-gerelateerde werkzaamheden (structuur, workflow, modelchecks, clashcontroles etc.). Ook geef je geregeld interne cursussen waarmee je iedereen op de hoogte houdt van de laatste innovaties en ontwikkelingen.

Ervaring

5 tot 7 jaar ervaring als bouwkundig Revit-modelleur en in het werken met Solibri.

Competenties

  • Ervaring in de bouwsector en in het coördineren van BIM-processen.
  • Sterke communicatieve vaardigheden.

Wat we bieden

Je krijgt een uitdagende functie in een dynamisch en informeel bedrijf waarin je de ruimte krijgt om jezelf te ontplooien. Als onderdeel van een ambitieus en hecht team werk je in een energieke, creatieve werkomgeving. Je salaris is afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring. Daarbij val je onder de CAO voor architectenbureaus.

Wie we zijn en wat we doen

De Twee Snoeken is een multidisciplinair architectenbureau en softwareontwikkelaar. In ons pand in het centrum van ’s-Hertogenbosch vind je architecten, interieurarchitecten, bouwkundigen, bouwfysici, ICT’ers en grafisch vormgevers. In een ongedwongen sfeer werken we aan het bereiken van onze doelen. Binnen de teams draagt iedereen verantwoordelijkheid voor zijn eigen werk, maar we gaan er ook vanuit dat alle collega’s meedenken over mogelijke verbeteringen in het ontwikkelproces en eindproduct. Ons architectenbureau is toonaangevend in Nederland en heeft een zeer gevarieerde opdrachtenportefeuille met o.a. gemeentehuizen, politiebureaus, scholen en woningbouw. Onze professionals op het gebied van architectuur, interieur en projectmanagement maken ons onderscheidend.
Meer over ons bedrijf en onze projecten vind je op onze website https://tweesnoeken.nl/.