Stagiair TU Bouwkunde te Rotterdam

KAW zoekt een:

Over KAW
Wij zijn KAW. Ontwerpers, onderzoekers en adviseurs met oog voor mens en samenleving. Met oog voor jou. Wij creëren kansen om onze leefomgeving toekomstbestendig te maken.

Wonen, werken, groeien en bloeien. Voor alles is een ruimte. Ons speelveld is de ruimte in huizen, buurten, regio’s en provinciën. Wij geloven in ruimtelijke oplossingen die bijdragen aan leef geluk. Wij onderzoeken maatschappelijke fenomenen en maken toekomstvisies en strategieën. Hierbij helpen wij met bijzondere werkprocessen. Of je nu bewoner bent, overheid, ontwikkelaar of bouwer: Wij helpen jou om zelf keuzes te maken. Daarom werken wij iedere dag aan plekken die positieve energie geven. Ruimtes die passen bij jouw behoeften. Ruimtes om te leven.

Met onze blik op het grote plaatje en beide benen op de grond gaan we voor slimmer en duurzamer leven. Door het verschil te blijven maken. Te vernieuwen. En verandering teweeg te brengen. Creëer samen met ons de toekomst: Leef de ruimte!

Team
Vanuit onze vestiging in Rotterdam werken wij aan een groot scala van prachtige opdrachten binnen en buiten de regio. Ons team bestaat uit ongeveer 38 medewerkers in de functies: architecten, ontwerpers, projectleiders, stagiaires en academiestudenten. In sommige projecten is er een nauwe samenwerking met het team in Groningen en Eindhoven.

Wat ga je doen?
Als stagiair werk je mee in ons team, aan diverse plannen op zowel architectonisch als stedenbouwkundig gebied. Je werkzaamheden zullen bestaan uit het meewerken aan projecten en het uitvoeren van werkzaamheden tijdens alle fasen van een project. Door de multidisciplinaire benadering van KAW werk je veel samen met ontwerpers, projectarchitecten en projectmanagers. We garanderen een zeer leerzame stage waarin je mogelijkheden krijgt het vak écht te ontdekken en een belangrijke bijdrage te leveren aan de projecten. Onze oud stagiairs vertellen je graag over hun ervaring:

”Bij KAW krijg ik de mogelijkheid om aan te geven wat ik graag zou willen leren tijdens de stageperiode. Door aandacht voor elkaar en behulpzaamheid binnen het team, doe ik veel verschillende dingen, waardoor ik een duidelijk beeld heb gekregen van de gang van zaken bij een architecten bureau. Het werk is erg variërend, zowel van architectonische als stedenbouwkundige projecten. Van maquette en posters maken tot een bewonersavond en opdrachtgevers overleg.”
Ben Vierkant – Oud stagiair

”Bij KAW krijg ik niet alleen de kans om mijn kennis over de praktijk te verbreden, maar word dit ook sterk gemotiveerd. Ik mag zelf aangeven in wat voor project of fase ik wil meedraaien of op welk gebied ik meer wil leren. Hier is vrijwel altijd een project voor. Door de grootte van het bureau en de variatie aan projecten, kan ik nu met een stuk meer kennis op zak verder met mijn studie.”
Denise Croes – Oud stagiair

Startdatum
Februari 2024 voor 5 maanden

Wij zoeken iemand die
-zich wil ontwikkelen in het definiëren, ontwerpen, bouwen, onderhouden en aansturen van bouwkundige processen en/of producten;
-kennis heeft van het tekenen met 3D-tekenprogrammatuur en adobe;
-zowel samen als zelfstandig kan werken;
-discipline heeft;
-niet bang is om te vragen;
-open staat om te leren;
-beschikt over een hands on mentaliteit.

Wij bieden

  • een stagevergoeding van € 500,- per maand o.b.v. 40 uur per week;
  • een enthousiasmerende werkomgeving met veel jonge mensen en vernieuwende ideeën;
  • een veilige en flexibele omgeving waar je jezelf kan ontwikkelen en het vakgebied kan ontdekken;
  • persoonlijke begeleiding in het werk;
  • leerzame en mooie projecten waaraan je mag werken;
  • een fijne werkplek in de stad met mogelijkheid tot 1 dag per week thuiswerken;
  • gezellige borrels!

Voorbeeldprojecten
https://www.kaw.nl/projecten/school-en-appartementengebouw-zuidwijk-rotterdam/
https://www.kaw.nl/projecten/houtbouw-voor-inbreiding-van-rotterdamse-stadswijk/
https://www.kaw.nl/projecten/duurzame-nieuwbouw-vlaardingen/
https://www.kaw.nl/projecten/zorggebouw-capelle-aan-den-ijssel/
https://www.kaw.nl/projecten/woonzorggebouw-provenier-rotterdam/

Interesse?
Leuk! Stuur dan je motivatiebrief, CV en (school)portfolio naar personeelszaken@kaw.nl. Lisa of Marjo neemt dan contact met je op.

Meer informatie / More information