Technisch ontwerper / BIM modelleur

ANA Architecten zoekt een:

In verband met een groeiend opdrachtenpakket is ANA architecten per direct op zoek naar een technisch ontwerper / BIM modelleur (32-40 uur per week).

Kom jij ons team versterken? Ben jij in staat met jouw expertise en ervaring een eigen bijdrage te leveren aan de integrale kwaliteit van onze gebouwen, waarin concept, ruimtelijkheid, gebruik, detaillering en uitvoering elkaar versterken? En dat in een hartstikke leuk team met supergemotiveerde collega’s?

Als technisch ontwerper / BIM modelleur speel je een belangrijke rol in de kwaliteit van de gebouwen die wij realiseren. In onze werkwijze streven wij naar integrale kwaliteit, waarin ruimtelijkheid, gebruik, detaillering en uitvoering elkaar versterken. Een zeer goede technische uitwerking van onze projecten is daarbij cruciaal. Er wordt van jou een constructieve bijdrage aan het projectteam verwacht. We zoeken een teamspeler die zijn energie en specifieke kennis in wil zetten om onze projecten naar een hoger niveau te tillen.

WIE ZIJN WIJ
ANA architecten is een toonaangevend architectenbureau met een sociale inslag, gevestigd in Amsterdam-Noord. Het bureau is in 1997 opgericht door Marcel van der Lubbe en Jannie Vinke. In de kwart eeuw van haar bestaan heeft ANA zich bewezen met prijswinnende ontwerpen voor bijzondere woongebouwen en studies naar innovatieve woningtypologieën. Onze ontwerpen gaan voorbij aan voorgeprogrammeerde en gangbare oplossingen en zijn helder, functioneel en sprekend in hun eenvoud. Een eenvoud die bij nadere beschouwing steeds een extra laag onthult. Het bouwen aan een sociale en maatschappelijke agenda behoort tot de kern van ons vakgebied. Onze architectuur is uitdrukking van de veranderende maatschappij en gaat verder dan de waan van de dag.

WAT WIJ VAN JE VERWACHTEN

  • Een afgeronde opleiding hbo Bouwkunde, TU of Academie van Bouwkunst;
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
  • Kennis van en ervaring met technische uitwerking en detaillering van gebouwen in alle fasen, het bouwbesluit kent voor jou geen geheimen;
  • Aantoonbare kennis van Archicad én BIM is een vereiste;
  • Uitstekende teamplayer, maar zelfstandig ook in je kracht;
  • goede beheersing van het Nederlands in woord en schrift.

WAT JE VAN ONS KUNT VERWACHTEN
We bieden je een divers, uitdagend en groeiend opdrachtenpakket waarin jij je ei helemaal kwijt kan. Ons bureau is gevestigd in een fijne groene werkomgeving in Amsterdam-Noord en is goed bereikbaar met het ov en de fiets. Je gaat aan de slag in een team van 16 gedreven en leuke medewerkers. Je krijgt een jaarcontract met zicht op verlenging. Arbeidsvoorwaarden en salaris conform de cao voor architectenbureaus, pensioenopbouw via PFAB.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je sollicitatie met cv, motivatie en portfolio (max. 5Mb, 10 pagina’s, geen links) voor maandag 6 november naar vacatures@ana.nl o.v.v. Sollicitatie technisch ontwerper / BIM modelleur.

Ga voor meer informatie over projecten, team en werkplek naar onze website www.ana.nl. Neem voor vragen contact op met Suzanne Gerits (020-4232949).

Alleen sollicitaties die voldoen aan bovengenoemde kenmerken zullen worden beantwoord.