Stagiair stedenbouw

De Zwarte Hond zoekt een:

De Zwarte Hond zoekt enthousiaste en getalenteerde stagiairs stedenbouw voor onze ontwerpteams in Rotterdam en Groningen.

De Zwarte Hond is een ontwerpbureau van circa 110 medewerkers, werkzaam vanuit Groningen, Rotterdam en Keulen. Met een combinatie van expertises op het gebied van architectuur, stedenbouw en onderzoek voegen wij waarde toe aan elke opgave en aan iedere stedelijk-regionale context. We zijn daarbij volledig toegewijd aan onze ontwerpen, maar we nemen ook verantwoordelijkheid voor de realisatie: het eindresultaat moet net zo ambitieus en mooi zijn als de eerste ideeën die op tafel komen.

Heb jij plezier in het maken en ontwikkelen van stedenbouwkundige opgaven in samenhang met de regionale visie en lokale context? Wil je graag werken aan het mooier maken van plekken en de toekomst van onze leefomgeving? Dan pas je dan goed bij ons team.

Hoe ziet een stage bij De Zwarte Hond eruit?

Je werkt aan projecten variërend van visie- tot uitvoeringsfase en daarbij ontwikkel je zowel je ontwerp- als je presentatievaardigheden. Je hebt plezier in het uitwerken van een detail en vertaalt je ideeën over mooiere plekken naar inspirerende tekeningen en ontwerpen.

Je draait mee in een van onze ontwerpteams onder leiding van een ervaren stedenbouwkundige, met een persoonlijke stage-mentor die jou begeleidt in je ontwikkeling. Dit alles doe je op ons kantoor in het centrum van Rotterdam of Groningen waar je kan leren én lachen met ruim 50 enthousiaste collega’s.

Een stage bij De Zwarte Hond duurt minimaal 4 maanden aaneengesloten, tussen februari 2024 en juli 2024, voor 32-40 uur per week.

Wat we van je verwachten:

  • je bent leergierig, enthousiast, creatief en werkt graag in een team
  • je kan je ideeën goed overbrengen in beeld en woord
  • je spreekt vloeiend Engels. Kandidaten die daarnaast Nederlands of Duits spreken hebben een pré
  • je bent bekend met Adobe en 3D-Software zoals Sketchup of Rhino, kennis van Vectorworks is een pré
  • je staat ingeschreven aan een hogeschool of universiteit
  • je beschikt over een EU studie- of uitwisselingsvisum (voor buitenlandse kandidaten)

Klinkt goed, hoe kan ik me aanmelden?

Je stuurt je motivatie (max. 1 A4), CV en portfolio (max. 5 MB) naar jobs@dezwartehond.nl. Vermeld daarbij in je mail voor welke stage en welke periode je graag bij ons wil komen stagelopen.

Meer informatie / More information