Stedenbouwkundige

RUIMTEVOLK zoekt een:

Ons ontwerpteam is op zoek naar een stedenbouwkundige met kennis van en visie op de stad, dorp en regio van de 21e eeuw. In deze functie werk je met een scherpe analytische en visionaire blik aan diverse ontwerpprojecten in de verkennings- en visiefase en aan ontwerpend onderzoek op verschillende schaalniveaus, van buurt tot dorp, stad en regio.

Wij zoeken een inhoudelijke en procesmatige kei die beseft dat stedenbouw méér is dan het maken van een goed ontwerp, en dat je expertise in dienst staat van het bieden van perspectieven voor bewoners, ondernemers en andere belanghebbende partijen. Een verbinder van gebieden en gebruikers, van kennis en proces, van opgaven en kansen, van ontwerp en strategie. Iemand die zich thuis voelt in onderzoeks- en visievormingstrajecten, die niet bang is richting te geven bij de stap van analyse naar visievorming, en die affiniteit heeft met (het schaalniveau van) de wijk, dorp en regio.

Wij zoeken een ambitieuze en gedreven collega met minimaal 2-3 jaar relevante ervaring. Lees meer over deze mooie functie en wat we te bieden hebben als organisatie op onze website.

Meer informatie / More information