Allround Communicatie Medewerker

ANA Architecten zoekt een:

De functie:
We zoeken een enthousiaste en gemotiveerde collega die als Allround Communicatie Medewerker met zijn of haar vlotte pen en grafische skills een bijdrage kan leveren aan het uitdragen van onze visie en ons werk naar de buitenwereld.
Als allround communicatiemedewerker ben je verantwoordelijk voor alle externe communicatie. Je zorgt ervoor dat ANA architecten eenduidig en kwalitatief naar buiten treedt. Onze sociale agenda is daarbij altijd zichtbaar. Je werkzaamheden omvatten:

Content creatie: Je denkt mee over leuke content en bent eindverantwoordelijk voor tekst- en beeldredactie voor onze socials, nieuwsbrief en onze website. Je bereidt zelfstandig publicaties voor en bent in staat om indien nodig drukwerkprocessen te begeleiden;
Grafische vormgeving: je ontwerpt zelf visuele uitingen in Photoshop; Indesign of Illustrator en verzorgt de opmaak van presentaties en boekjes;
Socials: je bent beheerder van onze social media, je beheert de website en je initieert en onderhoudt contacten met diverse media.
Content management: je beheert het beeldarchief en je bent medeverantwoordelijk voor interne bureaucommunicatie, waaronder het beheer van onze bureauwiki.

WIE ZIJN WIJ
ANA architecten is een toonaangevend architectenbureau met een sociale inslag, gevestigd in Amsterdam-Noord. Het bureau is in 1997 opgericht door Marcel van der Lubbe en Jannie Vinke. In de kwart eeuw van haar bestaan heeft ANA zich bewezen met prijswinnende ontwerpen voor bijzondere woongebouwen en studies naar innovatieve woningtypologieën. Onze ontwerpen gaan voorbij aan voorgeprogrammeerde en gangbare oplossingen en zijn helder, functioneel en sprekend in hun eenvoud. Een eenvoud die bij nadere beschouwing steeds een extra laag onthult. Het bouwen aan een sociale en maatschappelijke agenda behoort tot de kern van ons vakgebied. Onze architectuur is uitdrukking van de veranderende maatschappij en gaat verder dan de waan van de dag.

Onze ideale kandidaat heeft:

  • Een afgeronde opleiding HBO-communicatie of vergelijkbaar;
  • Minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie;
  • Affiniteit met architectuur en stedenbouw;
  • Een vlotte pen én is sterk in grafische communicatie;
  • Goede kennis van social media en website beheer (Linked In, Instagram, WordPress);
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Goede beheersing van MS Office, Illustrator, Photoshop en InDesign;
  • Een proactieve houding, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en staat stevig in de schoenen.

OVER ANA
Ons bureau is gevestigd in een fijne groene werkomgeving in Amsterdam-Noord en is goed bereikbaar met het ov en de fiets. Je gaat aan de slag in een team van 18 gedreven en leuke medewerkers. Je krijgt een tijdelijk contract met zicht op verlenging. Arbeidsvoorwaarden en salaris conform de cao voor architectenbureaus, pensioenopbouw via PFAB.

Geïnteresseerd? Stuur je motivatiebrief met cv en bij voorkeur ook een portfolio voor 24 november naar vacatures@ana.nl t.a.v. Suzanne Gerits o.v.v. Sollicitatie Communicatie medewerker.

Alleen sollicitaties die voldoen aan bovengenoemde kenmerken zullen worden beantwoord.