interieurontwerper

Mulderblauw architecten zoekt een:

** De vacature is inmiddels gesloten ** Creativiteit, oog voor detail en de wens van de opdrachtgever komen samen tot één fantastisch ontwerp. Jij kunt dergelijke projecten als geen ander aansturen, toch?

Afwisseling
De interieuropdrachten bij Mulderblauw zijn heel gevarieerd. Van kantoren tot vakantiewoningen en van zorgwoningen tot hotelinterieurs: we doen het allemaal. De gemene deler van al deze projecten is de focus op gastvrijheid.

Je werk is net zo afwisselend als ons portfolio. Je stuurt niet alleen de interieuropdrachten aan: we zien graag een enthousiaste en creatieve ontwerper die collega’s motiveert en inspireert. In deze functie zet je projecten op vanaf conceptfase tot en met voorlopig ontwerp, waarbij je de wensen van de opdrachtgever en eindgebruiker feilloos aanvoelt. Dit weet je ook goed over te brengen in presentaties naar buiten toe.

In de uitwerkingsfase bewaak je het concept en ben je de spil in het project. Je bent verantwoordelijk voor het gehele proces en stuurt aan op efficiënte ontwerpprocessen. Veel afwisseling en meer dan voldoende uitdaging dus!

Uitdaging
Uitdaging is een belangrijk onderdeel van onze identiteit. We houden ervan om dingen te doen die eigenlijk net te moeilijk zijn. Een Mulderblauwer legt de lat hoog en reikt naar de sterren. Zo blijven we onszelf prikkelen. Dat betekent dat onze mensen de vrijheid en het vertrouwen krijgen om zelfstandig beslissingen te nemen en hun eigen oplossingen te bedenken. Bonus: dag stroperige processen, hallo snelheid en dynamiek.

Leuke collega’s
We hebben binnen het team een fijne mix van persoonlijkheden, opleidingen, achtergronden en nationaliteiten. Bij Mulderblauw zit iedereen, ongeacht functie, door elkaar en we wisselen geregeld van werkplek. Zo leren we elkaar goed kennen. Daar maken we tijd voor tijdens de gezamenlijke lunch (die vers door onze Roos wordt bereid!), maar ook tijdens feestjes en uitjes. Want belangrijke momenten vieren we. Net als iedere verjaardag.

Wat zoeken we bij jou?
Voor deze functie zoeken wij een creatief en representatief iemand met minimaal 5 jaar ervaring. Je hebt ervaring met projecten binnen de hospitality branche. SketchUp kent voor jou geen geheimen en ook met Adobe InDesign kun je goed uit de voeten. Heb je kennis over andere Adobe programma’s, dan is dit een pré.

De communicatieve rol die je vervult vraagt om een vloeiende beheersing van het Nederlands en Engels in woord en geschrift. Je bent zelfstandig, verantwoordelijk, grafisch onderlegd, accuraat en in staat om samen met een team een compleet en fantastisch interieurontwerp te leveren.

Bij voorkeur werk je 32-40 uur per week. De functie is per direct beschikbaar. Op deze functie is de cao voor architectenbureaus van toepassing.

Meer informatie / More information