Stagiair Architectuur

Rijnboutt zoekt een:

Ben je ambitieus, enthousiast en leergierig? En ben je op zoek naar een inspirerende stage bij een multidisciplinair bureau? Dan is Rijnboutt de aangewezen plek voor jou! Per februari 2024 hebben wij een stageplek bij onze afdeling Architectuur beschikbaar.

Wat we vragen:

  • Je volgt een bachelor of master in de richting Architectuur en bent gedurende je stage geregistreerd bij deze opleiding;
  • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar. Bij voorkeur voor 6 maanden;
  • Ervaring met ontwerpprogramma’s zoals Indesign, Illustrator en Photoshop;
  • Ervaring met ArchiCad en/of Revit;
  • Je bent in staat je werk op een professionele manier te presenteren;
  • Gevoel en inzicht voor ontwerpen, conceptueel denkvermogen en ervaring in het maken van studiemodellen (zowel fysiek als digitaal).

Onze bijdrage aan jou:
Je komt te werken in een divers team van circa 40 collega’s in een prachtig gebouw in de Amsterdamse Houthavens, met uitzicht over het IJ. Daar heb je een flexibele werkplek en kun je ook gebruik maken van ontmoetingsplekken (pooltafel & tafelvoetbal). Op 3 dagen in de week kun je genieten van een vrolijke en versbereide lunch met jouw collega’s. Een keer per week kun je deelnemen aan de bootcamp.

Wekelijks hebben we een bureauoverleg waarin wij kennis en updates met elkaar delen. De laatste inzichten, werkmethodieken, technologieën en ambachtelijke hoogstandjes delen we met elkaar in de Rijnboutt Academy. Elkaar inspireren, motiveren en respecteren vinden we belangrijk.

Rijnboutt biedt je een professionele, informele en prettige werkomgeving waarin je ontzettend veel kunt leren van alle aanwezige en uiteenlopende kennis op het gebied van ontwerp. Tijdens je stage werk je aan projecten en daarmee lever jij een bijdrage aan de kwaliteit en het resultaat van ons werk. Je krijgt een marktconforme stagevergoeding.

Enthousiast geworden over ons bijzondere bureau?
Solliciteer dan nu via de volgende link: https://jobs.rijnboutt.nl/stage-architectuur-6/nl
We ontvangen graag een beknopt CV, je motivatie en een portfolio. Voor meer informatie, ga naar www.rijnboutt.nl.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Door te solliciteren ga je akkoord met het bewaren van je persoonsgegevens.

Meer informatie / More information