Stagiair Bouwkundig / Technisch Ontwerp

Rijnboutt zoekt een:

Ben je ambitieus, enthousiast en leergierig? En ben je op zoek naar een inspirerende stage bij een multidisciplinair bureau? Dan is Rijnboutt de aangewezen plek voor jou! Per februari 2024 hebben wij een stageplek bij onze afdeling Architectuur beschikbaar.

Wat we vragen

  • Je volgt een bachelor of master Bouwkunde of Build Environment en bent gedurende je stage geregistreerd bij deze opleiding;
  • Ervaring met ArchiCad en/of Revit;
  • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar bij voorkeur voor 6 maanden;
  • Je bent in staat je werk op een professionele manier te presenteren.

Onze bijdrage aan jou:
Je komt te werken in een divers team van circa 40 collega’s in een prachtig gebouw in de Amsterdamse Houthavens, met uitzicht over het IJ. Daar heb je een flexibele werkplek en kun je ook gebruik maken van ontmoetingsplekken (pooltafel & tafelvoetbal). Op 3 dagen in de week kun je genieten van een vrolijke en versbereide lunch met jouw collega’s. Een keer per week kun je deelnemen aan de bootcamp.

Wekelijks hebben we een bureauoverleg waarin wij kennis en updates met elkaar delen. De laatste inzichten, werkmethodieken, technologieën en ambachtelijke hoogstandjes delen we met elkaar in de Rijnboutt Academy. Elkaar inspireren, motiveren en respecteren vinden we belangrijk.

Rijnboutt biedt je een professionele, informele en prettige werkomgeving waarin je ontzettend veel kunt leren van alle aanwezige en uiteenlopende kennis op jouw vakgebied (techniek en BIM), en op het gebied van ontwerp (architectuur, landschap en stedenbouw). Tijdens je stage werk je aan projecten en daarmee lever jij een bijdrage aan de kwaliteit en het resultaat van ons werk. Je krijgt een marktconforme stagevergoeding.

Enthousiast geworden over ons bijzondere bureau?
Solliciteer dan nu via de volgende link: https://jobs.rijnboutt.nl/stage-bouwkundig-technisch-ontwerp-hbo-6/nl
We ontvangen graag een beknopt CV, je motivatie en een portfolio.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Door te solliciteren ga je akkoord met het bewaren van je persoonsgegevens.

Meer informatie / More information