Architect-Projectleider (Revit)

StijnvandenBoogaard Architecture zoekt een:

StijnvandenBoogaard Architecture is op zoek naar een Architect-Projectleider voor haar groeiende team. De functie staat open voor kandidaten met passie voor architectuur en goede Revit-modelling capaciteiten.

Als team werken wij met architecten, projectleiders, bouwkundigen en interieurarchitecten aan een bonte mix van projecten waarbinnen de verschillen in context, grootte en impact groot zijn. De intensiteit waarmee en het niveau waarop we werken is altijd hoog.

Ons projectportfolio bestaat uit transformaties, binnenstedelijke uitbreidingen, hoogbouw, herindelingen, hergebruik, restauraties en top-end particuliere (nieuwbouw) woningen & villa’s.

Als Architect-Projectleider werk je in een multidisciplinair team op alle schaalniveaus. Je bent in staat een concept te ontwikkelen en te vertalen naar een volledig (hoog niveau) bouwplan. Sterke ontwerpvaardigheden en het bouwkundig kunnen uitwerken tot in detail (2D, 3D en Revit) zijn van groot belang. Kennis van en het kunnen werken met bouwbesluit, bouwregelgeving zijn hierbij essentieel. Iedere dag beter worden, oor voor de klant en oog voor het detail zijn hierbij ons streven.

Vereiste kwaliteiten en vaardigheden:

  • Minimaal 4 jaar werkervaring.
  • Architectuur diploma, Universitair en of HBO-niveau/Academie van Bouwkunst.
  • Goede Revit en AutoCad skills.
  • Teamspeler met proactieve houding.
  • Communicator.
  • Aantoonbare ervaring in het werken aan alle fases van een project.
  • Multitasker tussen projecten, deadlines, presentaties, details en projectteams.
  • Je bent ook van harte welkom als je Nederlands niet vloeiend is. Een goede basiskennis van de Nederlandse taal is een pré.
  • Minimaal 32u per week beschikbaar.

Wij bieden je een (fulltime) baan en een marktconform salaris op basis van werkervaring en opleiding. Binnen SVDBA werken wij met een menselijke maat, wat zorgt voor een fijne werksfeer. Onze projecten zijn veelzijdig en bieden iedereen een interessante werkervaring in de wereld van architectuur, ontwikkeling en de bouwplaats.

Heb je interesse? Stuur dan je Curriculum Vitae (CV) en portfolio naar vacature@svdba.nl.
Op acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet gereageerd.