Architect met minimaal 2 jaar ervaring

StijnvandenBoogaard Architecture zoekt een:

StijnvandenBoogaard Architecture is ter uitbreiding van haar groeiende team op zoek naar een Architect met minimaal 2 jaar werkervaring. Het is belangrijk dat je ervaring hebt opgedaan met complexe en exclusieve, private opdrachten en interieuropgaven. Oog voor detail is hierbij een must, net als een goede feeling met architectuur en interieur en een passie voor mooie ontwerpen.

Als team werken wij met architecten, projectleiders, bouwkundigen en interieurarchitecten aan een bonte mix van projecten waarbinnen de verschillen in context, grootte en impact groot zijn.
De intensiteit waarmee en het niveau waarop we werken is altijd hoog.

Ons projectportfolio bestaat uit transformaties, binnenstedelijke uitbreidingen, hoogbouw, herindelingen, hergebruik, restauraties en top-end particuliere (nieuwbouw) woningen & villa’s.

Samen met het multidisciplinaire projectteam zul je werken aan diverse projecten en op verschillende schaalniveaus, waarbij ook veel aandacht is voor de high-end, private opdrachten.
Programma’s waar je mee gaat werken zijn onder andere AutoCad, Sketch Up, V-Ray, Enscape, Indesign, Photoshop en eventueel Revit. Goede vaardigheden en snelheid in werken op het gebied van deze programmatuur zijn in deze functie essentieel,

Het is van groot belang dat je goed in staat bent schetsen, concepten en mondelinge aanwijzingen verder te brengen in ontwerp, tekeningen en modellen. Aantoonbare kennis van materialen en interieurdesign zijn daarbij een grote pré.

Vereiste kwaliteiten en vaardigheden:

  • Minimaal 2 jaar werkervaring.
  • Architectuur diploma, Universitair en of HBO-niveau/Academie van Bouwkunst.
  • Goede AutoCad en modelling skills, Revit skills zijn een pre.
  • Teamspeler met proactieve houding.
  • Kennis en ervaring van en met materialen en interieur is een pré.
  • Je bent ook van harte welkom als je Nederlands niet vloeiend is. Een goede basiskennis van de Nederlandse taal is een pré.
  • Minimaal 32u per week beschikbaar.

Wij bieden je een (fulltime) baan en een marktconform salaris op basis van werkervaring en opleiding. Binnen SVDBA werken wij met een menselijke maat, wat zorgt voor een fijne werksfeer. Onze projecten zijn veelzijdig en bieden iedereen een interessante werkervaring in de wereld van architectuur, ontwikkeling en de bouwplaats.

Heb je interesse? Stuur dan je Curriculum Vitae (CV) en portfolio naar vacature@svdba.nl.
Op acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet gereageerd.