Technisch ontwerper modelleur Revit 3D

Vera Yanovshtchinsky architecten zoekt een:

Wie zijn wij?
We zijn een bureau met een keur aan spraakmakende ontwerpen. We zijn ambitieus in onze architectuur en de uitwerking. Technische uitwerking staat bij ons niet los van het ontwerp maar is er direct mee verweven. De kwaliteit van onze diensten is ook in de fasen na het ontwerp essentieel voor ons; wij werken onze plannen zelf uit tot aan de uitvoering en hebben daarin een goede staat van dienst opgebouwd. Communicatie met onze opdrachtgevers en adviseurs is essentieel. We zijn nieuwsgierig en enthousiast en bovenal zeer professioneel. Het bureau kent een atelier-setting waar een open en informele sfeer heerst. We zijn gevestigd in Den Haag aan de Scheveningse haven. Voor meer informatie over het bureau kijk je op: www.vya.nl.

Wie ben jij?
Je bent bouwkundige en hebt ervaring met seriematige woningbouw. Je hebt een goed oog voor het architectonische detail en de architectonische samenhang. Je hebt een onderzoekende geest en bent gedreven. Je houdt ervan een ontwerp op een hoger niveau te tillen, je ziet de kracht en het belang van een juiste uitvoering en hebt lol in het (uit)werken in, met name, Revit. Als allround bouwkundige ben je inzetbaar op verschillende schaalniveaus. Je kunt snel schakelen tussen verschillende projecten als dat nodig is. Je hebt humor bent kritisch, je stelt goede vragen en durft je mening te geven.

Wat doe je?
Jouw werkzaamheden bestaan uit het uitwerken van (deel)ontwerpen in Revit. Dit doe je in teamverband en overleg met de projectleider/architect. We bieden je een positie waarbinnen je je kunt ontwikkelen en je kunt groeien.

 Je beschikt over:

  • Een opleiding (HBO) bouwkunde en / of architectuur afgerond;
  • Goede kennis van bouwtechniek en minimaal 3 jaar ervaring als modelleur / bouwkundig tekenaar;
  • Beheersing van de Nederlandse taal;
  • Brede oriëntatie op het vakgebied;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Kennis van en ervaring met Revit;
  • Kennis van en (enige) ervaring met Sketchup, Indesign, Vectorworks en Photoshop is een pre.

Graag zouden wij op korte termijn met jou in contact willen komen. Wanneer je geïnteresseerd bent in deze vacature, stuur dan je motivatie, CV en een overzichtelijke impressie van jouw werk naar   sbrnds@vya.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!