Medior architect - stedenbouwkundige

Rademacher de Vries Architecten zoekt een:

Rademacher de Vries Architecten is een architectenbureau dat zich richt op complexe ruimtelijke opgaves met een publiek karakter. Door middel van onderzoek en ontwerp werken wij op verschillende schaalniveaus aan architectonische, stedenbouwkundige en landschappelijke opgaves.

Ons bureau is op zoek naar een gemotiveerde medior architect met stedenbouwkundige achtergrond en minimaal 3 jaar werkervaring.

Functie omschrijving:
Een medior architect heeft zowel ontwerp- als organisatorische project verantwoordelijkheid en wordt verondersteld zelfstandig te kunnen werken binnen het bureau en met externe project partners. De medior architect is in staat op een integrale wijze te werken aan architectonische en stedenbouwkundige opgaves en is vaardig in de concept- en uitvoeringsfase. De medior architect is een belangrijke schakel tussen de teamleden. Sterke sociale vaardigheden zijn daarom een pre. De medior architect zal in nauw contact met bureau partners werken aan verschillende typen projecten en krijgt daarbij de vrijheid om eigen initiatieven te ontplooien. Een all-round inzetbaarheid op verschillende ontwerp disciplines en fases in het bouwproces behoort tot de dagelijkse praktijk.

Profiel:
– Minimaal 3 (bij voorkeur 5) jaar ervaring met architectuur en stedenbouw in o.a. de Nederlandse context
– Sterke conceptuele- en grafische vaardigheden
– Relevante ervaring in uitvoering en project management
– Goede taal- en schrijfvaardigheid in Nederlands en Engels
– Professionele CAD vaardigheden; Rhino, Archicad
– Interesse en affiniteit met maquette werk
– Salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO
– 36-40 urige werkweek
– Beschikbaar op korte termijn. Met voorkeur vanaf april 2024.

Stuur je portfolio (PDF, max 20 pagina’s), CV naar applications@rademacherdevries.com. Voor meer informatie kun je contact opnemen via telefoonnummer +31 (0)20 369 72 97.

Meer informatie / More information