Architect

SVP Architectuur en Stedenbouw zoekt een:

Als je een creatieve geest bent, je hebt passie voor ontwerpen op het snijvlak van architectuur en ruimtelijk ontwerp én een paar jaar werkervaring, dan is SVP misschien wel jouw nieuwe werkplek!

Wie is SVP?
Bij ons is geen dag hetzelfde! 45 architecten, stedenbouwkundigen en bouwkundigen werken in een plezierige en bruisende omgeving aan integrale opgaven, zowel in een stedelijke als landschappelijke context. Samen duiken we in uitdagende projecten om fijne leefomgevingen voor mensen te maken. Daarbij hebben we oog voor trends en ontwikkelingen, want we werken aan de plannen van morgen!

Ons bureau is plat georganiseerd, bij ons geen ingewikkelde managementlagen. Samenwerken is echt onze kracht, zowel intern als extern. Het draait bij ons om jou, jouw input, jouw kennis én jouw energie. Je krijgt vrijheid en verantwoordelijkheid waarmee wij je stimuleren om met eigen ideeën te komen. Deze karakteristieke SVP-cultuur wordt zowel door collega’s als door opdrachtgevers erg gewaardeerd. Wat ons betreft al de eerste reden om bij ons te solliciteren!

Wie ben jij?
De nieuwe SVP-er die wij aan ons team willen toevoegen kan moeiteloos concepten omzetten in concrete plannen. Jouw gereedschapskist zit vol met Archicad- en Adobe-tools waarmee je onze visie tot leven brengt. Van grootschalige visies tot piepkleine details, jij switcht met gemak tussen deze werelden. Je bent niet alleen een maker, maar ook een denker. Je voegt waarde toe aan onze kennisbron en denkt mee over hoe wij nog professioneler kunnen worden. Om een goede sparringpartner voor onze opdrachtgever te zijn is het wenselijk dat je je in het Nederlands verstaanbaar kunt maken.

Heb je gestudeerd aan de TU of de Academie van Bouwkunst? Heb je 3-5 jaar werkervaring en staat jouw cv vol met relevante projecten waar je jouw stempel op hebt gedrukt? Dan willen we je graag leren kennen. Wij werken vanuit ons fijne kantoor in de binnenstad van Amersfoort en hebben ook een hub in Amsterdam. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om deels thuis te werken.

Voel je je aangesproken, reageer dan snel! Je kunt je interesse kenbaar maken door het sturen van je cv en portfolio naar Henriët Hoekstra hhoekstra@svp-svp.nl. Voor vragen kun je uiteraard altijd telefonisch contact opnemen via 033-4701188.

Meer informatie / More information