Bouwkundig Tekenaar

Hylkema Erfgoed - Advies en Ontwerp zoekt een:

Hylkema Erfgoed zoekt een ervaren Bouwkundig Tekenaar voor de versterking van ons multidisciplinaire team. Ben jij de nieuwe collega met passie voor erfgoed die we zoeken?

Wij zoeken
Heb jij affiniteit met erfgoed en werk jij zelfstandig, zorgvuldig en ben je gedreven om een project tot in de kleinste details uit te werken? Heb je passie voor verfijning en bijzondere projecten? Heb je ruime werkervaring als bouwkundig ontwerper, kan je snel schakelen en werk je graag in teamverband? Dan zijn wij – Hylkema Erfgoed – op zoek naar jou! Word jij onze nieuwe Bouwkundig Tekenaar?

De functie
Je werkzaamheden bestaan grotendeels uit het technisch uitwerken van plannen voor de restauratie, transformatie en herbestemming van monumentale panden. Je werkt nauw samen met onze architecten, bouwkundigen en adviseurs bouwhistorie. Tevens stem je intern goed af en ben je in staat een pointcloud om te zetten in een 3D-model en in het werk onderdelen in te meten en uit te werken. Je kan overzichtstekenwerk en details zelfstandig opstellen en uitwerken.

Wie wij zijn
Hylkema Erfgoed – Advies en Ontwerp is een veelzijdig bureau gevestigd in de binnenstad van Utrecht. Wij staan voor een duurzame restauratie, herbestemming en transformatie van erfgoed, waarbij onze focus ligt op het vergroten van de belevingswaarden en het verbeteren van de gebruiksmogelijkheden. Wij richten ons graag op complexe integrale ontwerpopdrachten met een maatschappelijke en/of cultuurhistorische relevantie door heel Nederland.

We hebben een goed gevulde en gevarieerde portefeuille met uiteenlopende projecten. Onder onze huidige projecten bevinden zich o.a. de restauratie van de Sint-Luciakerk in Ravenstein en de Sint-Augustinuskerk in Utrecht. Lopende herbestemmingsprojecten zijn de transformatie van de Sint-Leonarduskerk in Oosterhout tot dorpshuis, Kasteel Gemert tot 5-sterrenhotel met wellness, restaurant en woningen, Kasteel Rijnhuizen in Nieuwegein tot boetiekhotel, het Walenweeshuis in Amsterdam tot kantoorverzamelgebouw en de toren aan het Ungerplein in Rotterdam tot appartementen.

Kijk op www.hylkemaerfgoed.nl voor een overzicht van afgeronde projecten en het laatste nieuws.

Functie Bouwkundig Tekenaar
Hylkema Erfgoed is op zoek naar een ervaren Bouwkundig Tekenaar.

Profiel:

  • Een afgeronde technische opleiding en HBO denkniveau;
  • Aantoonbare relevante werkervaring (minimaal 5 jaar);
  • Kennis van regelgeving en historische materialen en detailleringen;
  • Goede vaardigheden in Archicad;
  • Meedenkend en secuur werkend;
  • Je kan goed communiceren, werkt gestructureerd;
  • Beheersing van de Nederlandse taal;
  • Beschikbaar voor dienstverband van 32-40 uur per week.

Wij bieden
Wij bieden een stimulerende werkomgeving binnen een enthousiast, multidisciplinair team, waar wij werken aan uiteenlopende erfgoedopgaven op hoog niveau. Jij hebt en krijgt de ruimte om te groeien en zelfstandig te functioneren binnen ons bureau. Als bouwkundig ontwerper ben je inzetbaar op verschillende projecten waartussen je snel kunt schakelen; een uitdagende functie met volop ruimte voor eigen ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.

Met oog op vaste aanstelling
Wij zijn op zoek naar iemand die ons team voor een langere tijd komt versterken. Na een tijdelijk contract is een vaste aanstelling de intentie. Gepaste salariëring in overleg, de inschaling vindt plaats op basis van opleiding en relevante werkervaring.

Solliciteren
Herken jij je in het beschreven profiel en wil jij je samen met ons inzetten voor de duurzame toekomst van erfgoed, dan maken we graag kennis met je. Mail je CV en motivatie voor 12 februari 2024 naar info@hylkemaerfgoed.nl t.a.v. Hester Wessels.

Meer informatie / More information