technisch ontwerper

Hollandse Nieuwe concepts & design BV zoekt een:

Je bent op zoek naar een ambitieus bureau waar jij jouw vaardigheden verder kan ontwikkelen op het gebied van duurzaamheid, vakkundigheid en samenwerken in teams en met klanten.

Je bent als technisch ontwerper een belangrijke interne en externe schakel. Je kan goed communiceren zowel mondeling als schriftelijk en kan teams enthousiasmeren voor jouw technische inbreng. Je bent oplossingsgericht, hebt oog voor kwaliteit en deelt jouw kennis graag met collega’s.

Jij voelt je thuis in een rol waarin je verantwoording hebt voor het technisch uitwerken van alle fasen van het project. Je werkt in teamverband of zelfstandig aan afwisselende kleine en grote projecten. Je hebt een afgeronde opleiding op tenminste HBO-bouwkunde niveau en 3-5 jaar ervaring en beschikt over breedtekennis en proceskennis en ontwikkelt dieptekennis

De wereld van Autocad, Revit ken je als geen ander en BIM is je niet vreemd. Je hebt relevante competenties zoals; kennis van bouwregelgeving, besluitvaardigheid, organisatievermogen samenwerken, zelfdiscipline, vakkundigheid, overtuigingskracht, nauwkeurigheid, bouwkundige kennis met liefde voor het interieur en duurzaamheid.

Je voelt je thuis in een internationale omgeving. Je spreekt goed Nederlands en Engels. Je beschikt over relevante software-skills en hebt kennis van bouwfysica, brandveiligheid, energieprestatie en duurzaamheid.
Kortom wij zoeken een teamplayer die met positieve energie en specifieke kennis zich in wil zetten om onze projecten naar een hoger niveau te brengen.

Wij bieden een positie van 32-40 uur, salaris conform de richtlijnen van de SFA. Wij gaan graag met jou in gesprek over de precieze invulling van de functie.
Stuur je motivatie, portfolio en CV naar info@hollandse-nieuwe.com t.a.v. Nancy Samplonius-Beckers.

Meer informatie / More information